tiistai 9. joulukuuta 2008

Joululahja, joka suo antamisen iloa myös saajalleen


Tänä vuonna Kylväjässä tarjotaan mahdollisuutta lahjoittaa sellaista, millä on suuri merkitys saajalleen; joululahjaostoksilla ei tarvitse pakottautua ostamaan jotain, mikä ei oikein sytytä.
Annamme kolme lahjavihjettä, joissa on se yhteinen idea, että ostat lahjan netistä, tulostat kortin, jolla ilmoitat saajalle, että olet antanut hänelle lahjan, joka lähetetään tähän tiettyyn tarkoitukseen. Kohteet ovat Kylväjän lähetys- ja avustustyön aloilta:

Voit ostaa valitsemasi auton osan: pakoputken, ölynsuodattimen, jäähdyttäjän, uudet renkaat, vaihdekepin - mitä mielesi tekee – tai vaikka ostaisit koko auton – evankeliumin työhön. Kulkeminen paikasta toiseen on monella työalueellamme haastavaa ja panee kulkuneuvot kovalle koetukselle.

Etu-Aasiassa työyhteydessämme käynnistetään avustushanketta, jossa opetetaan mehiläisten hoitoa paikallisille ihmisille, jotka tarvitsevat elinkeinoa, jolla voivat ansaita riittävää toimenntuloa perheilleen. Tässä työssä ovat mukana lähettimme Gröhnit. Anna ystävällesi siis mehiläispesä. Se on tyyris ja makea lahja.
Etiopiassa seurakuntatyöhön kaivataan lisää tekijöitä. Evankelistan palkkaaminen kuukaudeksi onnistuu helposti meiltä suomalaisilta: kuukauden kustannus on 20 euroa. Nämä varat ohjataan Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä tapahtuvaan julistustyöhön.

Tässä ohjeet:
1. Evankelistan palkkaaminen kuukaudeksi Etiopiaan maksaa 20 euroa. Viite: 12001.
2. Mehiläispesän hinta on 80 euroa ja pesä ilahduttaa Etu-Aasian kehitysyhteistyökohteessa monia ihmisiä. Viite: 13000.
3. Menopelejä hyvän sanoman viejille: vapaavalintainen auton varaosa ja vapaavalintainen summa. Viite: 14009.
Valitsemasi lahjan voit maksaa Kylväjän tilille Nooa SP 440500-121296.
Liitä maksuusi viitenumero. Joulukortit voit tulostaa yllä olevista linkeistä.
Keräyslupa OKU 390 A. 1.3.2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)