maanantai 5. tammikuuta 2009

Esirukouspyyntö pienen pojan puolesta

Voisitteko rukoilla kanssani esikouluikäisen pojan ja hänen perheensä puolesta Suomessa. Hän on viimeisen 4kk aikana muuttunut kahdesti aivan kuin eri pojaksi kesken päivää. Vanhemmat kertovat, että poika on aivan kuin vaipunut toiseen tilaan alkaen sihistä, purra(myös itseään), potkia sekä alkanut toistamaan "saatana, saatana" ja pilkata Jeesusta. Hän on myös tässä tilassa syyttänyt vanhempiaan asioista, joita hänen ei ole ollut mahdollista saada tietää ja tavoilla jotka eivät vastaa hänen ikäänsä. Tila kesti ensimmäisellä kerralla syksyllä kymmeniä minuutteja, toisella kerralla tänään usean tunnin ajan. Tila oli alkanut täysin ennakoimatta yht'äkkiä ja päättynyt vastaavasti. Tunnen perheen henkilökohtaisesti useiden vuosien ajalta. Poikaa ei ole kastettu, koska hänen toinen hänen huoltajistaan (etävanhempi) ei sitä halua. Pojalla on diagnosoitu aistitiedon käsittelyyn liittyvä häiriö ja hän on saanut ja saa siihen ammattiapua. Vanhemmat ovat kokeneet, että yllä kuvattu tila ei kuulu terveydenhuoltohenkilökunnan asiantuntemuksen piiriin sen tuotua mieleen lähinnä riivaustilan, ja siksi uskoutuivat allekirjoittaneelle.
Nimimerkki 'Kotimaassa oleva lähetti'

4 kommenttia:

 1. Jättäisin tänne pari esirukouspyyntöä läheisteni puolesta:

  - Hätäesirukouspyyntö perheen puolesta, jolla taloudellisesti hyvin tiukkaa. Vakavat sairaudet ja henkinen pahoinvointi painavat erityisesti perheen äitiä. Tämä kipeä tilanne on jatkunut jo kauan, tilannetta hankaloittavat myös vaikeat ulkopuolelta tulevat ihmissuhdevaikeudet. Jumala, auta tätä perhettä - he huutavat Sinun nimeäsi avuksi nyt, kun voimat tuntuvat olevan täysin lopussa... Kiitos, että kuulet rukouksemme!

  - Rukouspyyntö myös erään ihmisen puolesta, jolla on joitakin kipeitä asioita elämässään ja nämä asiat koskettavat monia tämän ihmisen läheisistä. Jumala, kiitos että Sinä tiedät mistä on kysymys..

  Kiitollisin, odottavin rukousterveisin,
  sisko

  VastaaPoista
 2. Rukoilettehan Sonjan ja minun puolesta. Oli pieni riita, ihan turhasta. Kiitros

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Pyytäisin esirukousta oman raittiina pysymisen jaksamisen puolesta ja sen puolesta että kaikki paperiasiat järjestyisivät.
  Siunausta kaikille rukoilijoille!

  VastaaPoista
 4. Pyydän rukousta mieheni puolesta, häneltä on leikattu syöpä viisi vuotta sitten.
  Nyt vaivat ovat palanneet, vessareissulla tulee verta ja vatsa on usein kipeä.
  Tutkimukset vasta kahden viikon päästä.
  SYDÄMMESTÄNI PYYDÄN ,JEESUS;ARMAHDA MEITÄ JA PARANNA MIEHENI

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)