keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Paasto

Miten voin paastota kolme päivää viikossa?
Helposti = perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina en avaa sähköpostia.
On oikein hyvä helpotus viikonloppua ajatellen jättää myös toimistolla perjantaisin sähköposti avaamatta. Viikonloppuun voin näin ajautua paljon rauhallisemmin ja työmurheet eivät rasita vapaalla minua. Kukaan ei kuole siihen, jos perjantaisin ei saa minulta vastauksia murheisiinsa, on sitä elämää maanantaisinkin. SLOW eli kokeilepa tällaista paastoa - niin maailma pelastuu!

3 kommenttia:

 1. Talousukko, onko käväissyt mielessä, että alkavat soitella puhelimella, kun eivät tavoita sähköpostitse?

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Joo, mutta osa asioista on kyllä hoitunut ihan itsestään, jos vastaaja ei ole tavoitettavissa; eri asia on ihan kokonaan, miten tyytyväinen henkilö sitten maanantaina on siihen, mitä torstain jälkeen on tapahtunut.

  No, mielestäni on totta, mitä Talousukko kirjoittaa tuosta hitauden kauneudesta. Jo 90-luvulla asiantuntijaorganisaatiossa, jossa työskentelin, olin ainakin itse havaitsevinani työelämässä kiireisyyden ihannointia, joka johti silloisessa duunipaikassani näennäiseen kiireisyyteen. Sellainen on naurettavaa. Minusta on todennäköisempää, että moni asiantuntija tekee kovaa tulosta, jos se istuu hetkittäin jalat pöydällä ja kaivaa kynnenalusiaan. Jos aina on olevinaan tehokas. jossain on ongelmia.

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)