tiistai 10. maaliskuuta 2009

Mongolian Zavhanissa alkaa uusi työ

Kylväjän toiminta-ajatuksessa sanotaan, että sen tarkoituksena on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja.

Täällä Kylväjän Mongolian lähetystyössä on tällä viikolla juhla- ja merkkitapaus. Saamme olla aloittamassa lähetystyötä uudessa maakunnassa, jossa on vielä hyvin vähän seurakuntia ja kristittyjä. Nimittäin torstaina 12. maaliskuuta Tiina Virtanen, Sanna Lavikainen ja mongolikristitty Tsogtsaihan muuttavat Länsi-Mongolian Zavhanin maakuntaan (1100 km Ulaanbaatarista länteen) aloittamaan lähetyksemme työtä. Kesällä heidän joukkoonsa on tarkoitus liittyä vielä Tamsin perhe ja Tsoghtsaihanin perhe.

Zavhanissa on tarkotus aloittaa tiekonekoulutushanke, johon kuuluu myös englannin opetusta. Rukouksemme on, että siellä alkaa myös aikanaan uusi luterilainen seurakunta. Toivomme esirukousta työn alkamiselle Zavhanin maakunnassa, joka on eräs vähiten evankeliumilla Mongoliassa saavutettuja alueita.

Terveisin keväisestä Mongoliasta, Pena Marttila

Tietoa Zavhanista
Kuvia Zavhanista
Retkeily Zavhanissa

Admin pahoittelee rähmäkäpälyyttään, kun tuli poistaneeksi tämän jutun, kun tarkoitus oli vain poistaa kirjoittajan poistama kommentti. Teksti on oikeasti P.Marttilan tuotantoa.

3 kommenttia:

  1. Tämä oli mukava artikkeli lukea, kiitos jakaminen se.

    VastaaPoista
  2. Hello intelligent points.. now why did not i consider these? Off topic barely, is that this page pattern merely from an bizarre set up or else do you use a personalized template. I take advantage of a webpage i’m looking for to improve and effectively the visuals is likely one of the key things to complete on my list.

    VastaaPoista
  3. Olen viime aikoina alkanutblogi ,tiedot esität tällä sivustolla on auttanut minua suunnattomasti . Kiitos koko ajan ja työelämä .

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)