tiistai 24. maaliskuuta 2009

Uusi työ Zavhanissa etenee


Vajaa kaksi viikkoa sitten Tiina Virtanen, Sanna Lavikainen ja mongolikristitty Tsogtsaihan muuttivat aloittamaan Kylväjän uutta työtä Zavhanin maakuntaan, noin 1100 kilometriä Ulaanbaatarista länteen.
Viime päivien aikana Sanna ja Tiina ovat tavanneet maakunnan viranomaisia, hankkineet vuokra-asuntoja ja vuokranneet toimitilan. Tsogtsaihan on mm. remontoinut uusia vuokrattuja tiloja.
Pääosin kaikki on sujunut hyvin. Vaikkakin yksi asunto osoittautui kosteusvaurioiseksi, joten sen vuokrasopimus täytyi lopulta purkaa.
Viranomaiset ja paikalliset ihmiset ovat ystävällisyydellään toivottaneet Kylväjän tervetulleeksi uudelle pioneerialueelle. Tiina kertoi juuri puhelimesssa alkavansa lähipäivinä englannin opetuksen yhteistyökumppaneillemme.
Toivomme esirukousta uuden työn alkamisen muutosvaiheessa. Kesällä lähettiemme tiimiin liittyy vielä Tamsin perhe ja Tsoghtsaihanin perhe.

Terveisin tuulisesta Mongolian keväästä, Pena Marttila

Ps. Ohessa kuva Zavhanin maakunnan hallintokaupungin Uliastain nimikkopatsaasta. Lähettimme tulevat asumaan tässä Uliastain kaupungissa. (kuva T.Mäkinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)