perjantai 27. maaliskuuta 2009

Valokuvatorstai: KEITTIÖ


Jopas sattui. Tanaan, kun paasin nettiin katsomaan Valokuvatorstain aihetta, minulla olisi ollut lajapain kuvia, postaan sen minka otin viimeksi. Tassa siis emantani Paula viimeistelee tamanpaivaista torakantappopuuhaansa omassa keittiossaan. Sen olen oppinut, etta emantani on erittain siisti nainen ja kasittaakseni han on paattanyt julistaa keittionsa torakkavapaaksi vyohykkeeksi. Siina on haastetta. Taman talon jokaisessa muussa asunnossa kipittelee tulitikkuaskin mittaisia torakoita ja gekkot nauravat milloin nurkassa, milloin taulun takana.

3 kommenttia:

 1. Tiesitkös, ettei kannata listiä torakkaa kaappiin!Sen kaverit tulevat etsimään sitä haudatakseen...Kannattaa ruiskuttaa raadon päälle hiuslakkaa, että haju häviää.Onkohan jo keksitty sellainen myrkky,joka torjuisi torakat kokonaan?Ne viihtyvät kyllä puhtaassakin keittiössä.Tällaista olen maailmalla kulkiessa kuullut ja kokenut.

  VastaaPoista
 2. Huh, joitakin vuosia sitten Bulgarian lomalla keräsimme löytämämme torakat tyhjään vesipulloon ja korkki kiinni. Saivat siellä yhdessä viettää hautajaisiaan. Mutta ainainen asuminen ja tappelu niiden kanssa - huh, lähetin arkea siellä, ilmeisesti.

  VastaaPoista
 3. Kerronpa tuon PAulalle. Tama torakka ei tosin luurannut kaapissa, vaan siina viemarissa, mihin talousvedet heittiossa laskevat: siis vahan niin kuin lattiakaivossa.\Lempi, sellainen myrkky on kylla keksitty, mutta siita pitaa heit sanoa, etta kun se kuolee, myos ihminen kuolee.

  Savis, siinapa teilla coctail.

  Tanaan loysimme muurahaispopulaation ruokakaapista. Onneksi ruoat olivat enimmakseen sailykepurkeissa ja loputkin minicrippusseissa...

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)