perjantai 20. maaliskuuta 2009

Valokuvatorstai: Murphyn laki


Valokuvatorstain tämän viikon teemana on Murphyn laki. On vaikea keksiä ainakaan minulle osuvampaa aihetta: Juuri ennen Bangladeshiin lähtöä, ennen kahta pitkää lentoa ja köyhään kehitysmaahan menoa, sairastuin sellaiseen flunssaan että kuume nousi ja jäseniä poltteli. Ajattelin jo, että matka peruuntuu.
Työtoverit ovat ystävällisesti rukoilleet puolestani ja muutenkin osoittaneet myötätuntoaan. Tänään menin lääkäriltä kysymään, voinko lähteä. Lääkäri, joka itsekin oli kotoisin varmaan tuolta suunnalta, näytti vihreää valoa ja kirjoitti varalle antibioottireseptin. Nyt saan siis nauttia länsimaisen lääketurvallisuuden suomista eduista, jos jälkitauteja tulee.
Toivon kuitenkin, että Murphyn laki ei toteudu jälkitautien suhteen. Esimieheni rohkaisi kertomalla, että ainakin yhden mahataudin olen saava ;) Ostin ennaltaehkäisyä ja hoitoa apteeksita, mutta en silti toivo, että pomoni, jolla on asiasta tietoa, olisi tällä kertaa oikeassa.
Paljon muitakin Mr. Murphy -juttuja siellä olisi, mutta eläväthän paikallisetkin ihmiset siellä, ilman monia meidän mielestämme itsestäänselviä etuuksia.

5 kommenttia:

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)