keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Lahjakirja on nyt painossa, toinen teos myös pian

Tämä ei ole sivu lahjakirjasta, vaan ote tekstistä, joka on kirjan aiheena :)

Luterilaisen kirkon Lähetyksen juhlavuosi on samalla Lähetysyhdistys Kylväjän juhlavuosi. Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 150 vuotta luterilaisen kirkon lähetystyön aloittamisesta ja kirkkomme vanhimman lähetysjärjestön, Suomen Lähetysseuran perustamisesta. Samalla kun onnittelemme Lähetysseuraa, vietämme Kylväjän syntymäpäiviä: Kylväjä täyttää järjestönä 35 vuotta. Vietämme merkkivuotta työn touhussa.
Kaksi kirjahanketta juhlavuosi on tuonut tullessaan:
Kylväjä lähti kylvämään -kirja on teos, joka kertoo Jeesuksen Kylväjä-vertauksen Matteuksen evankeliumin sanoin, suomeksi ja englanniksi. Samalla kirja tulee kertoneeksi Kylväjän työstä paljonkin. Valokuvat kirjaan ovat järjestömme työntekijöiden ottamia. Tätä kirjaa ei myydä lainkaan. On mahdollista saada se lahjaksi.
Toinen kirjahanke on seurakuntien lähetyssihteerien ja -teologien käyttöön suunnattu Tuoreita viinipuun oksia. Kirjan lopullinen nimi on vielä nuojankopautusta vaille tietääkseni. Tämä kirja on mielestäni äärimmäisen mielenkiintoinen, se kertoo järjestömme työstä yhdeksällä työalueella, myötä- ja vastoinkäymiseistä. Tähän kirjaan liittyy audiovisuaalinen aineistopaketti. Kirja ilmestyy Vihdissä pidettävillä Lähetyksen kesäpäivillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)