sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Vastuunkantajakoulutuksen lähijakso


Mongoliassa on tämän vuoden alusta alkanut lähetyksen kansallisille työntekijöille ja luterilaisten yhteistyöseurakuntien vastuunkantajille suunnattu vastuunkantajakoulutus. Koulutus tapahtuu monimuoto-opetuksena niin että vuodessa on neljä moduulia. Jokainen moduuli alkaa pääkaupungissa pidettävällä viikon lähiopetusjaksolla, jonka aikana opiskelija saa moduulin aiheeseen liittyvää materiaalia ja kysymykset, joihin vastataan kotona. Projektiin kuuluvat omat verkkosivut, joista löytyvät kaikki opetusmateriaalit ja linkit muille aiheisiin liittyville sivustoille.
Koulutus sisältää yhteiskunnallisia ja järjestön johtamiseen liittyviä aineita. Projektin johtajuus- ja yhteiskuntaopetusjakson jälkeen on lähetyksen kokonaan itse rahoittamaa koulutusta seurakunnallisista aiheista.
Perjantaina päättyi koulutuksen toinen lähijakso, johon osallistui 24 innokasta opiskelijaa viideltä eri paikkakunnalta. Kaukaisimmat tulivat lähes 600 kilometrin päästä Ulaanbaatariin. Lähijakson jälkeen opiskelijat matkustivat koteihinsa puurtamaan etätehtäviensä parissa. Projektin kotisivulla on kuvia lähijaksolla olevista opiskelijoista.
Edit. klo 15.50 Myllyniemi, kuva lisätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)