maanantai 22. kesäkuuta 2009

Arvostusta myös Kylväjän työlle

Onnittelut opetusneuvos Olavi Peltolalle :)
Lähetyksen kesäpäivien alkuun tuli tieto, että Tasavallan presidentti Tarja Halonen on myöntänyt opetusneuvoksen arvonimen rovasti Olavi Peltolalle. Olavi Peltola tunnetaan yleisesti julistajana, joka väsymättä selittää Raamattua niin selkeästi ja yleistajuisesti, että sitä kuuntelevat, jos uskaltaa sanoa, sukupolvet toisensa jälkeen.
Itse tapasin keväällä nuoren miehen, joka kertoi löytäneensä kirjastosta Olavi Peltolan Löytöretki Vanhaan testamenttiin -kirjan ja sen jälkeen ottaneensa selvää netin välityksellä siitä, mikä mies Olavi Peltola on.
Olavi Peltolan raamattuluennot tiedetään ja tunnetaan, mutta kirkkokansan tiedossa ei ehkä ole hänen työnsä lähetystyöntekijäkoulutuksen saralla: hän on valanut sekä Kansanlähetyksen lähettikoulutusohjelman että Kylväjän lähetystyöntekijäkoulutusohjelman perustan. Tasavallan presidentin myöntämä arvonimi Olavi Peltolalle on samalla korkeimmalta yhteiskunnalliselta taholta tullut tunnustus sille työlle, jota Peltola koulutuspanoksellaan on ollut edistämässä.

Olavi Peltolan omat sivut.
Uutinen Olavi Peltolan arvonimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)