tiistai 16. kesäkuuta 2009

Kymppitonni täyteen. Tervetuloa mukaan arvontaan


Kylväjä-blogissa oli äsken 10.000 osumaa. Kiitos kaikille täällä tähän mennessä käyneille :)
Kiitokseksi ja kannustukseksi tästä saavutuksesta arvomme kaikkien tähän entryyn kommentoivien kesken (toivomme siis kommentteja, ystävät) Bangladeshissä käsin kudotusta kankaasta ommellun kauppakassin, jonka sisällä on painotuore Tuoreita viinipuun oksia -kirja sekä Bangladeshissä Lootus-naisten tekemän pienen käsityön.

10 kommenttia:

 1. Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta, Rakastaa Jumala rakastaa.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, on vähän vaikea osallistua arvontaan, jos on anonyyminä :)

  VastaaPoista
 3. Aurinkoisia kesäpäiviä Teille!

  VastaaPoista
 4. Olen heikkona kaikenlaisiin arvontoihin..No, käynhän kyllä blogia lukemassa usein, mutta kommentointi jää vähäiseksi.Nyt voisin samalla kiittää hyvää blogistelua Kylväjän päivien yhteydessä sekä tässä että Kesäpäivä blogissa.Onnistuneita kuvia ja referaatteja puheista yms.

  VastaaPoista
 5. Anu, kiitti kommentista. Aurinko onkin tänään paistanut.
  Kameleont, olen ollut tosi iloinen Vihdin seurakunnan tiedotuksen panoksesta tuolla Kesäpäivä-blogissa. Upeita juttuja ja kuvia. Tämä kuvastaa muutenkin sitä upeaa panosta, mikä seurakunnalla on ollut päivien toteutuksessa. Ja seurakunta on saanut monia kasvoja valmisteluiden ja päivien kuluessa.

  VastaaPoista
 6. Pitää osallistua arvontaan koska nuo Bangladeshin käsityöt on niin upeita! Olen saanut paljon siellä käsintehtyjä kortteja ja lähetellytkin niitä, kauniita.

  VastaaPoista
 7. Savisuti, kun itse annan tuollaisen Banglaseshissä kirjaillun kortin, mietin aina, ymmärtääkö saaja, että joku köyhä nainen kaukana täältä on aivan oikeasti kirjaillut kuvan.

  VastaaPoista
 8. Tinseli, samoin :)
  Arvonta suoritetaan tällä viikolla.

  VastaaPoista
 9. Anu, onnetar-Jaana nosti sinun nimesi. Ilmoitahan yhteystietosi minulle mieluummin vasta elokuun puolella niin saat täältä postia :)

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)