perjantai 14. elokuuta 2009

Iloa ilmassa, ja ehkä vähän ilakointiakin

Suomen Raamattuopisto juhlii 70-vuotista taivaltaan tämän kuun lopulla pidettävillä Hengellisillä syventymispäivillä Helsingissä.
Päivien teema on saanut osakseen poikkeuksellisen laajaa huomiota, sillä Yleisradion TV1:n ajankohtaisohjelmien toimitus seurasi ”Jumala on. Älä murehdi, iloitse elämästä!” otsikoidun tapahtuman valmisteluja jo heinäkuussa A-Zoom -ohjelmassaan. Tapahtuma nimettiin kirkon vastavedoksi ateistien bussikampanjaan, josta ohjelma raportoi.
– Uusi Suomi kutsui syventymispäiviä uskovaisten vastaiskuksi. Tapahtuma alkoi kiinnostaa muitakin tiedotusvälineitä. Olemme saaneet kertoa, että ”Älä murehdi” ja ”Iloitse elämästä” ovat suoraan Raamatusta. Jeesus sanoi, ettei tarvitse huolehtia huomisesta, kertaa Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja Timo Junkkaala Hengellisten syventymispäivien ympärillä käytyä keskustelua.
"Hengellisten syventymispäivien teemaa on kommentoitu runsaasti myös internetin keskustelupalstoilla sen jälkeen, kun ateistit käyttivät omassa mainoskampanjan samoja sanoja, mutta vastakkaisella etumerkillä varustettuna: ”Jumalaa tuskin on olemassa”.
Lähde: SRO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)