keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Lähetyksen kesäpäivien valmistelu etenee

Viikkoa ennen juhannusta eli 18.-20.6.2010 Lähetyksen kesäpäiviä vietetään Kauniaisissa. Tapahtuman keskuspaikkana on Suomen Raamattuopisto, joka on juuri saanut hyvää lisätilaa rakennuskompleksiinsa ja voi näin entistä paremmin palvella suuria tapahtumia.

Moni järjestö on jo lyönyt lukkoon kesätapahtumansa teeman; jotkut ovat tehneet sen jo ajat sitten. Meilläkin on jo teema, mutta pistimme sen vielä tyynyn alle hautumaan, joulukuun kokoukseen.
Tilaisuudet järjestetään pääsääntöisesti isossa teltassa. Tällä kertaa odotamme mukaan myös uusia lapsiperheitä, sillä telttatapahtumaan on luultavasti helpompi tulla lasten kanssa kuin sisätiloissa järjestettävään tapahtumaan. Erityisesti lauantaipäivän ohjelmassa on otettu entistäkin paremmin huomioon lapsiperheiden tilanteet ja tarpeet.
Aivan varmasti lähetyksen kesätapahtumaa leimaa SEAn asettama ensi vuoden teema Rakas lähetys. Luultavasti myös kirkkomme teema Pyhä värittää tapahtumaa. Odotamme innokkaasti sekä vanhojen lähetysystävien että uusien ihmisten tapaamista. Odotamme ja rukoilemme nostetta Jumalan sanasta ja yhteydestä. Rovasti Olavi Peltola pisti Kylväjän tavoitteeksi Puhjonrannan tapahtumassa 20 uutta lähtijää vuosittain. Tavoite on suuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)