keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Esirukouspyyntö

Erään leskirouvan puolesta on pyydetty esirukousta.

2 kommenttia:

  1. auta isä minua selviämään veloistani, anna voimaa niiden maksamiseen, auta minua niiden kanssa, minulla ei ole ketään keneltä pyytää apua olen velka¨vankeudessa itseni syystä, isä kadun niin kovin en ymmärrä miksi en ole aiemmin voinut ymmärtää tilannettani, oliki minun pakka ajautua näin ahtaalle lähelle loppua, olen laastaroinut itseäni perheeni ja rakkauden puutteen vuoksi. kovat koettelemukset ja virheet joita olen tehnyt ovat saaanett asiat pois raoteiltaan, herra pelasta minut perheeni tähden auta minua selviämään anna mnulle kestävyyttä ja auat että saan rahat velkoihin isä pelkään ja panikoin mietin jopa kuolemaa onko se ainoa ratkaisu vakuutuksen kautta saada velat pois isä auta. tänään heräsin huuten ja ruoikkeln apua isä en jaksa itskin ja kysyin mikset auta auta vaikka en ansaitse sitä . isä anna minulle sekin anteeksi rakastan sinua uata minua, anna minulle lepoa ja yönta jossa ei olisi hätä, saisin herötä paremmalla mielellä isä auta rakastan sinua anna minulle armosi

    VastaaPoista
  2. siunaa isä tämä kesäloma, loppu elämäni. tule ja ota minuta vastaan , en jaksa enää yksin huolineni, haluan antaa elämäni sinulle. en pysty enempään mutta jos se riittää että rakastan sinua, auta minua luo minusta uusi palvelijasi, anna isä levolle tila auta että saan levättyä, nukuttua anna uskoa ja voimaa. avaa raamattu minule anna anteeksi kaikki syntini eillen ja tänään. järjstä asiani auta että saan velat maksettua , anna terveyttä elää perheeni kanssa. paranna kipeä pollveni auta että saan siihen avun. kiitos jumlakaikesta , kiitos ja kunniasinulle rakas herramme.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)