perjantai 15. tammikuuta 2010

Jippii! Per Wallendorffin puheita alkaa tulla! Rukousaiheita alkaa nyt sataa

Rakkaat kristityt, nyt olen innoissani. Nuorena en hevin jättänyt väliin mahdollisuuksia kuunnella Per Wallendorffin puheita mp3-muodossa. Voit siis ladata niitä multimediakännykkääsi, kun lähdet lenkille, tietokoneeseesi rauhallista hetkeä varten.
Tässä ensimmäinen. Järjestön ensimmäinen puheenjohtaja julistaa lakia ja evankeliumia kohtikäyvästi Kylväjän 9-vuotissyntymäpäivillä. Nyt kun Kylväjä on juuri täyttänyt 35 vuotta, on syytä kuunnella herkästi ja tarkasti Wallendorffia. Puheessa on sanomaa vielä meillekin. Per Wallendorff: Jeesuksen omana (1.3.1983).

Syyn erittely voi olla vaikeaa - tai sitten ihan helppoa. Hän johdatti meitä Jeesuksen sisäiseen tuntemiseen ja Raamatun aarteiden äärelle. Tämä ei välttämättä ole helposti sulavaa tai nopeaa. Mutta mielestäni tämä kannattaa.
Tässä ensimmäinen makupala. Näitä alkaa tulla tämän vuoden kuluessa Kylväjän sivuille jeesusmaailmalle.org

Suuri kiitos sparrauksesta kuuluu Kylväjän iki-innokkaalle opetusneuvokselle. Rovasti Olavi Peltola on väsymättä sparrannut minua ja monia muitakin, joilla on ollut kiinnostusta Kylväjän "isien" opetusten julkistamiseen. Kohta alkaa nettiin ilmaantua myös Olavi Peltolan puheita audioina. Itse asiassa niitä jo on tarjolla Malkin Suomen evankeliumikoulun sivuilla, mutta aivan pian myös Olavi Peltolan omalla kotisivulla ja niitä voi kuunnella pian siis yhtä hyvin tämän jeesusmaailmalle.org-sivuston kautta.

3 kommenttia:

  1. Mistä linee johtuu, mutta tuo Wallendorfin puhe "Jeesuksen omana" ei kyllä avaudu. Vie sivulle not found. Terveisin Keijo Niemi

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)