keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Leikkauspotilaan rukous ja esirukouspyyntö

Rukouspiirille tullut esirukouspyyntö. 
Pyyntöjä voi lähettää sähköpostitse. Osoite on tuossa reunuksessa. Edit. 28.1.10
Aivoverisuonenpullistuma leikattiin elokuussa.
Päätäni kyllä särkee edelleen aivan valtavasti, mutta se varmaankin on aivan normaalia, olihan kyseessä iso ja vaativa leikkaus. Puolet otsastani on avattiin, ja siinä on nyt arpi. Päänsärky on nyt tosi kovaa.
Yöhikoilu tuskaisen piinaava jokaöinen riesa,unet jää olemattomiin yltäpäältä hiestä läpimärkänä,Jeesus paranna,helpota oloani! Uskonliekkini on sammunut. Jeesus tule elämäni Herraksi,valtaa sydämeni,uudista ja virvoita palavalla tulellasi, Jeesus.
Paranna!

2 kommenttia:

  1. Kyseessä on siis ollut iso leikkaus. Toivotan jaksamista ja pikaista paranemista! Jumalan siunausta!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    ymmärrän hyvin tilanteesi, koska minulla itsellä oli aivoverenvuoto v. 2006. Sen jälkeen oli n.puolentoista vuoden ajan päänsärkyä.Oli myös aika jolloin en nukkunut unilääkkeilläkään. Puolestani rukoiltiin paljon. Kiitos Jeesukselle, viimein rukouksiin vastattiin ja päänsärky loppui ja nukkuminenkin tuli normaaliksi. Herramme on ihmeellinen. Hän hoitaa meitä armollaan kipujen ja sairauksien keskellä, olihan hän itse kipujen ja sairauden tuttava. Ole rohkealla mielellä, ei sinua ole Herra hyljännyt. Hän valvoo vierelläsi, ettei mitään pahaa pääse enää tapahtumaan. Luota Hänen rakkauteensa ja pyydä rukousta, kunnes tilanne helpottuu. Rukoilen puolestasi.

    VastaaPoista