perjantai 22. tammikuuta 2010

Samuelia ja suklaamoussea!


Nuorten illassa, Frebellä, oli aiheena Samuel - mietimme Samuelin osuutta Jumalan maailmansuunnitelmassa vaikkei kiusatun kotiäidin, temppeliin, vanhan miehen hoitoon annetun, pienen pojan edesottamukset näyttäneet alkuun mitenkään liittyvän Jumalan suunnitelmaan. Lopulta sai Samuel kuitenkin elämänsä loppupuolella pystyttää Eben-Eserin avun kiven Tähän asti Herra on auttanut meitä! Sen mekin teimme, pystytimme oman avun kiven, kun kukin kirjasimme paperille sen miten Herra on nyt tähän asti auttanut.Tyytyväinen illan emäntä, Laura tarjoilee tänään lämpimiä voileipiä ja valkosuklaamoussea! Olkaa hyvä!

Kiitos kaikille kivasta illasta! Outi

9 kommenttia:

 1. mita olin etsimassa, kiitos

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja teillä. Vesi tulee kielelle.

  Outi, kun sä kirjoitat, että pystytitte oman avun kiven, niin onko kyseessä oma apu vai oma kivi?

  VastaaPoista
 3. :) no niin, ei tietty kumpikaan; kivi oli olemassa vain kuvainnollisesti ja Jumalan avusta oli kyse (kuten Samuelillakin)...

  VastaaPoista
 4. Outi, kiva, että muistutit näin blogientryllä vielä tästä Eben-Eseristä. Olin itse kokonaan unohtanut tapauksen. On mielestäni hyvä, että aika-ajoin muistutamme toisiamme Jumalan suurista teoista elämässämme.

  VastaaPoista
 5. Pistä takasin, Outi, Laura putosi. Syy on mun.

  VastaaPoista
 6. Laura palasi :) totta puhuen, ei meillä aina tällasta pitopöytää ole eikä ole tarkoituskaan, mutta jos joku tykkää puuhata, saa sen vallan mieluusti tehdä :)

  VastaaPoista
 7. Hei,eihän täällä Outin Lauraa näy!

  VastaaPoista
 8. mitämitä, onhan Laura täällä. Kerran putosi kyydistä, mutta nyt jo paikallaan? eikö?

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)