torstai 4. maaliskuuta 2010

Tunnustusta MongoliassaKylväjän työlle on tullut tunnustusta Mongolian korkeilta viranomaisilta. Vuoden lopussa ulkomaalaiset järjestöt antavat raportin työstään Oikeusministeriön Ulkomaalaisvirastolle. Järjestömme raportti annettiin tammikuun puolessa välissä. Pian raportin jättämisen jälkeen Ulkomaalaivirastosta tuli soitto: "Haluaisimme tietää enemmän tästä järjestömme johtajuuskoulutuksesta. Voisiko tämän hankkeen johtaja tulla tänne luennoimaan kansalaisyhteiskunnasta ja tästä koulutuksesta?"
Eilen Marja-Kaarina Marttila oli järjestömme työntekijän P. Oyuntuyan ja yhteiskumppanimme G. Undralin (Democracy Education Center) kanssa pitämässä opetusta em. virastossa. Tilaisuus oli kuulemma hyvin onnistunut. Ulkomaalaisviraston työntekijät ottivat aktiivisesti osaa opetukseen kysellen ja kommentoiden.
Ulkomaalaisvirasto päättää mm. järjestömme suomalaisten viisumeista ja koko järjestön rekisteröinnin uusimisista (2 vuoden välein). He tuntevat kaikki Mongolian ulkomaalaiset toimijat erittäin hyvin. Olemme iloisia tästä hyvästä yhteistyöstä em. ulkomaalaisviraston kanssa.

1 kommentti:

  1. Onpa mukava uutinen. Uutisen tekee vielä mukavammaksi se, että se tulee Mongoliasta, jossa on nyt ollut raskas talvi luonnonolojen tähden. Marja-Kaarina on osaltaan mitä ilmeisimmin tehnyt siis hyvää työtä samoin kuin te kaikki toisetkin siellä. Iloa ja voimia sinne ankaraan talveen ja isoihin haasteisiin.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)