keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kiitosta naisten koulutus- ja kehitystyölle


Kylväjä on vuodesta 2009 alkaen tehnyt Ulaanbaatarissa koulutus- ja kehitystyötä, jossa on tuettu vaikeassa asemassa olevia naisia. Ulaanbaatarin naisyhdistyksen kanssa on Suomen ulkoministeriön tuella toteutettu Uusi avain-hanketta.
Hankkeessa etsitään naisia, jotka elävät täysin yhteiskunnan ulkopuolella ilman virallisia papereita ja asuinrekisteröintiä. Naisille annetaan koulutusta elämäntaidoissa ja ammatillisilla lyhytkursseilla. Ammattikurssin jälkeen naisille etsitään työpaikkaa.
Ulaanbaatarin Bajangol-suurpiirin (noin 100 000 asukasta) johtaja L. Amgalan kiitti Kylväjää uraa uurtavasta työstä ja antoi Mongolian esimiehelle sekä hankkeen koordinaattorille, Pentti Marttilalle Bajangol- alueen kunniamerkin.
Kuva: Hankkeen manageri P. Oyuntuya

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon te siellä paikan päällä sekä myös Nina täällä Suomessa. Olette tehneet mitä ilmeisimmin tärkeää työtä.

  Muutenkin tuntuu, että mongolialaiset osaavat antaa tunnustusta. Heille siitä kiitoksia. Tunnustus rohkaisee ja saa yrittämään enemmän.

  VastaaPoista
 2. Jaa kiitokset Nina Härmälle, Sanna Lavikaiselle ja monilla mongoleille, jotka ovat olleet vastuussa hankkeesta ja sita hoitaneet seka kehittaneet.

  VastaaPoista
 3. no aivan mahtava juttu, ihmiset ovat saaneet apua!

  p.s taitaa Sanna olla nykyään Rantanen :D

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)