lauantai 12. kesäkuuta 2010

Lähetyksen virkistyspäivä Ojanperässä

Ojanperä on jo itsessään virkistävä paikka; tunnustan, että kotoa lähtiessä mietin, mihin sitä taas olen lupautunut, on niin kova kiire töiden kanssa, kotonakin pitäisi joskus ehtiä olemaan... ajoin kiemuraista tietä näkymättömiin ja tupsahdin maatilan pihalle. Nousin ulos autosta maaseudun vehreyteen, sireenit tuoksuivat, linnut lauloivat ja puut humisivat. Sanaa, rukousta, suunnittelua ja askartelua, ihania ihmisiä ympärillä ja huomasin, onneksi lähdin; miten hyvä on olla kristittyjen yhteydessä, sama päämäärä puuhailulla ja olemisella - taivas täyteen!

Niin, eikä siinä vielä kaikki; nyyttäripöytä notkui herkuista, kotiin sai lähteä vatsa täynnä hyvällä hykerryksellä :D Onneksi suunnittelimme lisää samanlaisia virkistyspäiviä! Kiitos Kirsi, idean äippä!2 kommenttia:

  1. Outi, samanhenkisissä fiiliksissä aamulla itsekin heräsin. Laiskotti. Vuoden kiireisin viikko häämöttää edessäpäin.
    Raamis hoiti sielua. Eltsulle suurkiitos samoin muille yhteisestä jakamisesta!

    Mosaiikkihommat ja kasvivärjäys ovat taatusti Ojanperän juttuja. Mutta nyt taisi jo syntyä hyviä myyjäisajatuksia kunkin myyjäisiin vietäväksi.

    VastaaPoista
  2. niinpä, ei haittaa Ojanperässä, jos rapataan :D kasvivärjäys olisi mielenkiintoista eikä kasveja tule puuttumaan, niin vihreä on ympäristö.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)