maanantai 11. lokakuuta 2010

Kapkaupungin kongerenssi, kurkistus kulissien taakse

Capetown 2010 organisaatio kutsui Kylväjän toimistopäällikkö Kari Lindqvistin Capetown 2010 -konferenssin toimistopäälliköksi. Kylväjän toimistossa tämä on otettu suurena kunnianosoiteuksena Karille ja Kylväjäkin nyt paistattelee hieman tämän kunnianosoituksen parrasvaloissa.


Kari on luvannut kertoa Kapkaupungin konferenssin kulissien takaisista tapahtumista ja järjestelyistä blogimme lukijoille. Tässäpä siis aamutuore tervehdys paikan päältä:
No täällähän sataa, eli se siitä "aurinkolomasta". :-) 

Blair Carlsson, kongressin johtaja, kävi äsken hotellissa moikkaamassa. On kulunut reilu 10 v edellisestä rupeamasta, hän oli iloinen, että Kylväjä ry lähetti minut tänne töihin. Oli hyvä vaihtaa kotimaan kuulumiset ja tuoda vanhoilta tutuilta terveiset.

Cape Town 2010
The third Lausanne Congress on World Evangelization
katso http://www.lausanne.org/cape-town-2010

Lokakuun 16. - 25 päiviksi tänne Etelä Afrikkaan on tulossa 4500 kristillistä johtajaa n 200 maasta ja n.1000 avustajaa pitämään kongressivieraista huolta. Minut on pyydetty mukaan toimistopäälliköksi avustamaan kongressin käytännön asioissa

Oli tänään mielyttävä kokemus, kun mua oltiin nimikyltin kanssa vastassa. Olin odotettu ja tervetullut. Chris tunsi minut Missio Helsingistä parinkymenen vuoden takaa ja halusi tulla kentälle vastaan. 

Kongrssivalmisteluissa Chris on ollut vastuussa valmistelukokouksista ja nyt vielä koko konferenssin cateringistä. Huomisesta alkaen ollaan kentällä vastaanottamassa ensin muualta tulevaa apuhenkilökuntaa ja sitten osa heistä on vastaanottamassa viikon päästä kongressivieraita.

Cape Town in lentokentällä nyt mielenkiintoinen tilanne, kristittyjä saapuu Capetown 2010 kongressiin ja muslimeita lähtee kohti Meccaa.

Huomenna menen heti klo 8.30 toimistolle, Office devotion.
Tiistaina klo 00.00 alkaa konferenssin rakennustyöt kongessikeskuksessa, me muutamme sinne torstaina, kun kongressitoimisto laitteineen ja kalusteineen on saatu valmiiksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Samalla, kun avataan kongressitoimisto kongressikeskuksessa, pitää suunnitella sen purkua ja kongressimateriaalin arkistointi lähetyskuntoon. Meidän täytyy olla kongressin päättymisvuorokauden aikana vielä ulkona tiloista, arkistot pakattuna lähetysvalmiina ja nimetty oikeisiin osoitteisiin US:ssa ja Euroopassa yms.
 
Mun pomoni on Scott Rebney, vastaa kongressin henkilökunnasta, laskuista, painotöistä ja muista käytännön asioista. Liityn huomenna hänen tiimiinsä.

Tuo toimiston rakentaminen, toiminta ja erityisesti koko sulkemisprocedure ja arkistojen käsittely eri toimikuntien kanssa on mun päähaasteeni. 

Kiitos, että olette mukana täällä Cape Townissa. t   Kari 
 
Konferenssin sivut: http://www.lausanne.org/cape-town-2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)