perjantai 15. lokakuuta 2010

Kapkaupungissa toimisto on kuosissaan

Kylväjän ja Capetown 2010 -organsiaation toimistopäällikkö Kari Lindqvist raportoi eilispäivän tunnelmia suurkonferenssin kulisseista:


Toimisto on valmis, kopiokoneet tulevat vielä aamulla.

Kääntäjiä, simultaanitulkkeja, mediaväkeä, Mission Afrikka -projektilaisia, ohjelmansuorittajia ja muita vastuunkantajia on tänään koekäyttänyt kongressitoimistoa.

Salissa aamuseitsemältä.
Pientä viilausta ja parantelua tehdään vielä päivittäin, mutta ensimmäiset vastuualuekokoukset ovat takana ja eri toimistoissa työskennellään jo, adapterivityksetkin toimivat.

Tapasin lounaalla vanhoja tuttuja. Lary Ross oli BGEA:n tiedottaja Billy Graham Missio Helsingissä parikymmentä vuotta sitten, "hey Kari, how is Mauno Saari doing!"
Kerrosvoileipiä lounaaksi.

Kyltityksiä parannellaan, jotta homma toimisi jouhevammin. Kongressin vapaaehtoisporukka on jo melkein kokonaisuudessaan paikalla. Ensimmäiset kongressivieraat tulivat tänää. Huomenna ja lauantaina pääjoukko 4000:sta kongressivieraasta ilmoittautuu ja miehittää kymmeniä Cape Town`n hotelleja. Suuri kiinalaisdelegaatio koki pettymyksen... lentoliput oli maksettu ja kaikki meidän puolestamme valmiina, mutta heidän viisumit peruttiin.

Konressihallin kaikki yli 700 kuuden hengen pöytää on paikoillaan, tuolit tuodaan pakoilleen vielä tämän yön aikana. Kun pöytäliinat on vielä levitetty, on "kattaus" kongressilaisille valmis. kuusi suurta valkokangasta on viritettynä, valaistus ja äänentoisto on kohdallaan. Huomena ja lauantaina on esiintyjillä omia harjoituksiaa aikataulun mukaisesti. Sateliittiyhteydet testataan. Käytännön puurtajat siirtyvät taka-alalle.

Kongressissa on edustettuna melkein kaikki kristilliset kirkkokunat ja n 200 kansakuntaa.
Lary Ross lähetti terveiset Mauno Saarelle.

Terv  Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)