torstai 21. lokakuuta 2010

Keskiviikko Kapkaupungissa oli hyvä päivä

Suomen kirkon lähetysteologi Timo Vasko ja Timon läppäri Kapkaupungissa.
Keskiviikkona 20.10.
Joka päivä hyvää ruokaa.

Oli hyvä päivä, kaikki näytti toimivan. Nettisaitti on saatu pystyyn, maanantain koostevideo on myöhässä, mutta on käytettävissä pian. Teknikot ovat tehneet työtä kellon ympäri saadakseen ongelman ratkaistua.
 Tätä erittäin korkeaa Etelä Afrikan internetin käyttöä ei osattu ennakoida, netin käyttö ylitti jalkapallon maailman cupin aikaisen nettikäytön, kertoi Amy Donovan,  kongressin Squard Manager. Kongressikeskuksen nettiyhteyden määrä on reilusti yli 200% mitä heillä on koskaan aiemmin tarvittu kongressikeskukseesa. Voimme iloita tästä historiallisesta hetkestä, jokaisella maailman alueella on mahdollisuus päästä mukaan Cape Town 2010 –kongressiin uuden tekniikan keinoin. Mukana on 4000 kongressilaista 197:stä maastaa, sekä yli 100.000 GlobaLinkin välityksellä 700:ssa GlobaLink seminaarissa.
GlobaLink mahdollistaa käyttäjille kongressin videomateriaalin lataamisen useilla eri kielillä. Myös opiskelumateriaalit on ladattavissa rohkaisemaan maailmanlaajaa kirkkoa kohtaamaan tämän hetken haasteita.
Huomenna on kongressilaisilla ja useimmilla vapaaehtoisilla vapaapäivä. Kongressiväki on järjestänyt ”turistimatkoja” villieläinsafarille, valaankatseluun, vuorille, ja paikallisiin turistipyydyksiin. Lähetin kopiotiimiläiset vapaalle, olen itse kongressitoimistolla.
Meillä on perjantaina klo 07:00 toimikuntien puheenjohtajien ja kongressijohtajien kokous, minun pitäisi esittää heille kongressin arkistoitavan materiaalin pakkaussuunnitelma eri arkistoihin.  Arkistoja menee useampiin arkistoihin USA:han, Eurooppaan ja muualle. Meidän kaikkien pitää muuttaa ja arkistot ja omat tavarat pois sunnuntai-iltaan klo 24.00 mennessä. Kongressi loppuu sunnuntai-iltapäivällä. Kun kongressin henkilökunta on poistunut, alkaa rakenteiden purku sunnuntaiyönä 0:00. Siinä me emme ole enää mukana. Hässäkkää on siis tiedossa.
Kopiotiimissä on mukana taiteilija, Tumi Botswanasta, arvioinhänen iäkseen 16, mutta olikin 26v. Hän veistää puusta ihmishahmoja yms, vapaahetkinään on nytkin kynä kädessä. ”Kun me olemme heikkoja, niin Hän on vahva”, ”Me kompuroimme Hänen kädessään, mutta emme putoa pois”. Aika turvallista on vain olla… Isän kämmenelllä.

t  kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)