perjantai 22. lokakuuta 2010

Kokousviikon torstai Kapkaupungissa

Rosemary Phillips auttoi mua konressin purkusuunnitelman oikeinkirjoituksessa
Torstai 21.10.
 Tänään kongressilaisilla oli välipäivä. Rohkaisin kopiotiimiläisiä valasretkelle tai eikoishintaiselle safarille. Ajattelin itsekin käydä katsomassa paikallisten ihmisten kauppoja. Löysin itseni kuitenkin toimistosta, enkä ollut ainoa.
Välipalaa
Kun luet tätä viestiä, esitykseni toimiston purkamisesta ja arkistojen kokoamisesta on jo pidetty. Tapaan aamulla toimikuntien puheenjohtajat ja muun johtotiimin ja esittelen evakuointiissuunnitelman. Sunnuntain päätösjuhlan jälkeen tyhjennämme toimistot ja viemme laitteemme ja arkistomme, toimistotarvikket yms pois. Sunnuntain-maanantain välisenä yönä  klo 00:00 alkaa kongressin fyysisten rakennelmien purku, me olemme jo muutaneet alta pois. Arkistot pitää olla pakattuna valmiina lähetettäviksi Billy Graham Centerin arkistoon ja Lausannen toimikunnan arkistoon. Muutamme sunnuntain iltatunteina takaisin vanhaan toimistoo.
Tätä ”evakuointisuunnitelmaa” olen hieronut koko päivän, Rosemary Phillips, Blairin sihteeri ennen Billy Graham Missio Helsinkiä (-87), Rosemary auttoi oikeinkirjoituksessa. Kävimme läpi suunnitelman moneen kertaan, virheisiin ei oikein olisi varaa.
Kävin Janne kanssa välipalalla, Janne on toipumassa flunssasta, pohdimme tuomisia toimistoon ja purimme innostusta. Ympärillä oli kristillistä taidetta, otan huomenna muutaman lisäkuvan kuvan, tässä yksi tämänpäiväisistä.
Vartia toi toimistooni suomalaisen vieraan, Kauppisen Merjan, Sanansaattajien raditoimittaja teki lyhyen haastattelun Radio Deihin. Juttu tulee ulos jonain lähiviikkojen keskiviikkona klo 17:30 ja uusintana su 16:05.
Tulin hotelliin ja virittelin ystävyyttä hotellin reception vahtimestareiden kanssa. Jutun lomassa toinen innostui keromaan laspsistaan, hän sanoi, että heillä on 35 lasta. Menin hiljaiseksi…. ”Olen vaimoni kanssa perustanut kodin vähäosaisille ja vammautuneille lapsille.” Wau! Hän antoi minulle pienen gasellipinssin clubitakkiini. Rotevat miehet katsoivat suoraan silmiin. Jyrin tekemät pikakäyntikortit vaihtoivat omistajaa.
Puhuimme kalastusretkestä rantakallioille ensi viikolla, toteutuu tai ei, ystävyys syntyi joka tapauksessa.
t Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)