tiistai 26. lokakuuta 2010

Täällä Kapkaupunki. Matkalaukut on pakattu


Intialainen Vijau toimi avustajana, mutta IT huippuammattilaisena hän selvitti alkuviikon nettivaikeudet
Maanantaina 25.10.
Matkatavarat on nyt kasattu takaisin matkalaukkuun, hotellini kai vaihtuu huomena.
Aamupalalla tapasin intialaisen Vijay Burtonin, Olive Technologystä. Hän korjasi kongressin nettiongelmat. Vijay oli vapaaehtoisena avustaja palvelemassa kongressivieraita, kun koko nettisivusto kaatui alkuviikolla, eikä sitä saatu ensimmäisenä päivänä kuntoon, Vijay varovaisesti lähestyi IT-osastoa ja kysyi, että voisiko hän auttaa. Vijau sanoi tietävänsä ongelmaan ratkaisun. ”Suuret ovet avautuvat pienillä sarannoilla.”
Kävelin iltapäivällä lähikatuja Pumin kanssa, Pumilla on tyttöystävä Tampereella. Matkamuistoja, kaulanauhoja, vanhoja pelottavia kasvonaamioita. Löydän itselleni T-paidan.
Blair kutsui tänään luokseen syömään vanhoja Billy Grahamin teamilaisia.  Blairin vaimo Elisbeth ja Rosmary olivat tehneet ruoan. Blairin sihteerin Clairin puhelin soi useamman kerran, kongressivieraita viedään busseilla lentokentällä, joku bussi on myöhässä, Clairin hommat jatkuvat vielä.
Illallinen on lämminhenkinen kotoisa tilanne. Billy Grahamin sihteeri Stefany pesi astioita. Blair kertoi Missio Afrikan haasteista (http://www.goodwordpartnership.org/ ) , Lary Ross, Billy Grahamin tiedottajan 30 v, toimii nyt   http://www.alarryross.com/homepage.aspx . Vanhat tiimiläiset toivat kukin oman osaamisensa palvelemaan kongressia. Kerroimme mieleen jääneitä ja kuulemiamme tapahtumia, rohkaisimme toisamme eteenpäin.
Korkea-arvoinen piispa oli tullut kongressiin, hänellä oli piispan virka-asu päällään ja kaulassa suuri risti. Piispa pyysi kongressiavustajaa tuomaan hänelle piispan tuolin. ”Meillä ei ole muita tuoleja, on vain nämä kongressin tuolit”, vastasi avustaja. Piispa pyysi vielä muutaman kerran erityistuolia ja sai aina saman vastauksen. Iäkäs kongressiavustaja polvistui piispan eteen ja pyysi saada itse olla tuolina piispalle.

t  Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)