keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kapkaupunki, tiistai 26.10.10

Tiistaina 26.10.
 Kämppäkaverit ovat tänään lähdössä. Olemme reilun viikon ajan jakaneet 10:n kerroksen huoneiston, pesseet vuoronperään pyykkejämme illan myöhäisinä tunteina, olemme syöneet samaa hotellin aamupalaa joka aamu ja käyneet töissä samalla työmaalla. Hyvästien jättö on haikeaa. Teimme yhteistyötä saman kongressin eteen, jokainen omilla osaamisillaan. Korealaiset kaverit ovat todella kohteliata, toinen heistä kumarsi joka ilta kohteeliaasti mennessään nukkumaan.
 Olin tänään vanhalla toimistolla selvittelemässä laatikkosumaa, matkalla poikkesin kukkatorille ja käsityötorille. Huomenna käyn ostamassa kimpun luonnonkukkia huoneeseeni. Alueella on kuulemma yli 8000 erilaista kasvia (toivottavasti ymmärsin määrän oikein), osaa kasveista ei tavata kuin täällä. Huomenna yksi vapaaehtoinen kaveri saa auton lainaksi, minä hoidan bensaa ja sitten Angelo lupasi näyttää mulle Kapkaupunkia.
Blair kutsui illaksi mukaan Missio Afrikan kokoukseen. 5-6 paikallisseurakuntaa teki yhteisen ponnistuksen, he halusivat kutsua naapureitaan ja ystäviään tutustumaan seurakunnan toimintaan. Menomatkalla pysähdyimme minuutiksi Intian valtameren rantaa… olen nähnyt Intian valtameren ja nenäni on sen myös huomoinut, suolainen tuoksu! Nämä seurakunat tekivät yhteistyötä Australialaisen evankelistan kanssa. Musiikki oli sen verran vauhdikasta, että huomasin jalkaterässäni pientä liikettä. Olen lämmennyt Afrikalle. Otin kuvan seinän julisteesta -1-1-1-1 –periaate.
Otimme illalla yhteiskuvan, olen ystävystynyt hotellin portsariin ja ravintolan tarjoilijoihin. Pojat ovat tehneet hyvää työtä meistä on pidetty hyvää huolta.
Vuorella oli hyvä olla, visio oli selvänä edessä, nyt tulemme hissukseen arkeen.

t  Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)