keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Tiistaina Kapkaupungissa

Tiistain kopiotiimi
Stan Jetter, tehtiin yhdessä töitä Luis Palau Taemissa 80-luvulla, hän aloitti kristilliset uutislähetykset Latinalaisessa Amerikassa 20 v sitten
Tiistaina 19.10.2010

Tänään käytännön hommat alkoivat sujua paremmin. Saimme kiinteän nettiyhteyden ja kopiointi ”proseduremme” alkoi toimia. Otamme kaikesta arkistokappaleet.

Yritin päästä eilen illalla kongressin saitille      http://www.lausanne.org/sitemap.html  mutta koko saitti oli jumissa.  Emme osanneet uneksia kiinnostuksen laajuudesa. Tänään administration -toimistohuoneeseemme  asennettiin kiinteä verkko helpottamaan nettiongelmaa. Juttelin tekniikan kanssa ja heidän arvionsa oli kongressikeskuksen sisäisten langattomien verkkojen käyttäjien määräksi 1500-1700 läppäriä ym nettiä käyttävää laitetta. On aika raju määrä.
Käytävällä haastatellaan radiokanavalle sekä videolle kongressilaisia, ihmisiä istuu syvennyksissä mietteliäinä, internet –cafeet ovat varattuja. Törmään vanhaan tuttuun, Janet Morgan iin, Jyrin ja mun vanhaan ystävään Luis Palau Mission to London –missioista 1983-85. Jane oli vastuussa MTL:n lapsi- ja nuorisotyöstä. Oli hyvä halata oikein sydämen pohjasta.  Kun kysyin häneltä mitä hän tekee nykyään, hän kuiskasi, ”olen Scripture Unionin International Director”… glupps! Olis halaukset jääneet halaamatta.
Kongressilehteä painetaan päivittäin  seitsemällä kielellä yhteensä 6500 kpl/päivä. Päätilaisuuksien puheet simultaanitulkataan seitsemällä kielellä ja luentomonisteet , puheiden rungot käännetään  tarpeen mukaan, ettei  kukaan jää ulkopuoliseksi. Tänään aihe oli rankka… ”Rikkoutunut maailma”. En kuullut itse puhetta, mutta jutteluiden perusteella  ilta oli koskettava. Meillä kaikilla on taakkoja, pienempiä ja rankempia ja me saamme tuoda ne Jeesukselle.
Jeesus kysyi sokealta, . "Mitä tahdot, että minä sinulle tekisin?" Hän sanoi: "Herra, että saisin näköni jälleen."  Luuk 18:36-42.  Jeesus tuntee vaivamme ja kaikki tekomme, siitä huolimatta hän kysyy meiltä henkilökohtaisesti, että mikä mun juttuni on!  Kun sitten uskaltaudun avaamaan Hänelle elämäni synkkyyden , Hän antaakin  anteeksi  ja parantaa. Hmmm.
Pari päivää sitten kerroin tavanneeni Stan Jetterin, samaisessa Lontoon Missiossa stan vastasi koko TV –työstä. Hän aloitti kristillisten uutisten tekemisen Latinalaisessa Amerikassa  yli 15 v sitten. Jos haluat saada yhteyden  Stanin juttuihin, niin    CWNews.org   (News/ Videos/ Stories). www.cbn.com/cbnnews/shows/cwn/
Huomisiin
t  Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)