maanantai 7. helmikuuta 2011

Neitsyt olikin leijona

Moni on lukenut vuosikaudet väärää horoskooppia. Kun babylonialaiset tähtientutkijat muutama vuosituhat sitten kehittivät horoskooppijärjestelmänsä, maapallon akseli oli kuuleman mukaan toisessa asennossa kuin mitä se nyt on suhteessa aurinkoon.
Ihminen, joka ehkä alitajuisesti on toteuttanut saamaansa horoskooppia, saattaa nyt perinjuurin hämmentyä: neitsyt on tietämättään muuttunut leijonaksi ja jousimiehestä on tullut skorpioni tai käärmeenkantaja. Tietävät sanovat, että suurimman osan horoskooppimerkki vaihtuu.

Omasta mielestäni taivaan merkit ovat mielenkiintoisia ja häämmentäviä, mutta niiden tulkinta on niin vaikeaa, että en luottaisi kovin herkkäuskoisesti tulkkeihin. Hassua esimerkiksi, että nyt vasta taivaankappalten liike havaittiin.
Oma ensimmäinen lähteeni: voice.fi
Muita: Tietolelu, Ursa, Heikki Oja: Tähdet kertovat.

Voisi varmaankin pitää pitkän raamattukoulun horoskoopeista, taikauskosta, ennustamisesta, tähdistä ennustamisesta ja Raamatusta, mutta ehkä on tärkeämpiäkin aiheita. Silti tässä pari linkkiä niille, joita asia alkaa innostaa.
Näkökumassa on vuosia sitten puhuttu astrologiasta ja Raamatusta.
Ja erikoisin näkökulma, minkä hakukoneella löysin, on Pauli Ojalan juttu Antediluviaaninen Kadonnut Maailma & Evankeliumi Eläinradan mukaan - PÄIVÄN HOROSKOOPPI. (Juttu on Helsingin yliopiston sivuilla)

Kuvalinkki: horoscopes-changed.jpg

2 kommenttia:

  1. Johan on juttu. En ole lukenut horoskooppeja ikänäni, mutta jousimies kuulostaa mielekkäämmältä kuin käärmeenkantaja. -Paras pysyä visusti ristinkantajana. Luoja siinä armahtakoon.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)