perjantai 18. helmikuuta 2011

Ostinpa näihin arktisiin oloihin soveltuvan läppärilaukun

Nyt olen hetken onnellinen. Tarvitsin laukkua läppärille. Kun ulkona on liki 30 astetta pakkasta, koneet hyytyvät herkästi. Kauppojen läppärilaukuissa on aina jotain vikaa; yleensä ne ovat liian isoja 13-tuumaiselle tietokoneelle. Olen kantanut konetta vanhassa, turhan isossa olkalaukussa, mutta laukku on jo mennyt vähän rikki.
Joku ihminen Mongoliassa on tehnyt hienon huovutetun olkalaukun. Töistä lähtiessäni huomasin kehitsymaabasaarissamme uusia laukkuja. Kokeilin liki kaikkia. Löysin yhden, joka sitten olikin kuin tehty minun koneelleni! Laukussa on kuulemma myös jakinkarvaa. Mitään massatilauksia ei Kylväjän basaari taida kyetä toimittamaan, mutta muutamia on. Ja nämä ostokset tuovat taatusti työtilaisuuksia kehitysmaan ihmisille – suoraan Mongoliasta. Ehkäpä vielä hankin huovutetun kännykkäkotelon, jos siitä ei tule karvoja koneen sisätiloihin :) Tämä laukku ainakin on siinä suhteessa moitteeton.

2 kommenttia:

  1. No nyt Kirsi sait läppärilaukun. Mitä seuraavaksi, uusi lompakkko ehkä...

    VastaaPoista
  2. ElsaS, ei lompakkoa, minulla on vielä ihan kelpo kukkaro, mutta kännykkäkotelo voisi tosiaan olla hyvä. Niitä huovutettuja katselin halukkaasti.
    Muuten: tietääkö joku, mitä tuo laukun kuvio mahtaa viestiä? Olisi kai hyvä tietää, mitä sanomaa kantaa...

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)