tiistai 10. toukokuuta 2011

Rukoushuokaukset siirtymässä Twitterin Rukoushuoneeseen

Kylväjän rukoushuokausblogi siirtyy vähitellen Jaikusta Twitteriin: http://twitter.com/#!/rukoushuone. Tänään sinne ilmestyi ensimmäinen sirkutus.

Rukousaiheita voi aiempaan malliin lähettää Kylväjän sähköpostiosoitteeseen, jonka alku on esirukoukset... Muitakin keinoja voitte luovasti keksiä. Myös Kylväjän kotisivun yhteyslomakkeen kautta on mahdollista lähettää rukouspyyntöjä. Rukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti. Osa aiheista tulee tähän Twitterin Rukoushuoneeseen, osa tänne Kylväjä-blogin rukouspiiriin ja osa välitetään rukouspiireille.

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä, miksi rukousaiheiden vuoksi pitäisi opetella Twitterin käyttö!Kuka siellä kulkee niitä lukemassa?Ketä varten ne ovat?Missä ovat helpot aiheet josta rukouspiirit voivat ne ottaa listalleen?

    VastaaPoista
  2. Ei tarvitse opetella Twitterin käyttöä :)

    Eikä tarvitse kulkea siellä lukemassa. Rukousaiheita voi lukea tuosta Kylväjä-blogin marginaalissa olevasta Rukoushuone-laatikosta. Siinä näkyvät aina uusimmat. Jos sitten tahdot katsella pitemmälle taaksepäin, klikkaat laatikkoa, niin pääset sinne Twitteriin lukemaan. Tässä on rukouspiireille lyhyesti kerrottuja aiheita niiden lisäksi, joita teillä muista lähteistä löytyy ja joita piiriläiset tuovat mukanaan. Tämä on vain lisä listoillenne.

    VastaaPoista