tiistai 13. syyskuuta 2011

Juhlapostaus ja arvonta

Tämä on Kylväjä-blogin 601. postaus.
Kiitos jokaiselle, joka on täällä käynyt. Kovasti mielellämme toivotamme kaikki tervetulleiksi myös kommentoimaan.
Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvomme Pala Maailmalta -verkkokaupan valikoimasta aidon mongolialaisen huovutetun otuksen.
Kommentoikaa siis bloggaajanimellä, etunimellä, nimerkillä tai jollain tunnistettavalla tavalla. Arvonta suoritetaan ensi viikon alussa siihen mennessä kommentoineiden kesken ja tuloksesta ilmoitetaan tämän saman postauksen yhteydessä saman tien.

17 kommenttia:

 1. Mitä tarkoittaa sana postaus?
  Onko se käyntimäärä blogisivuilla vai viestintäpäällikön tms. kirjoittama juttu meidän uunojen luettavaksi.
  Blogia on kuitenkin tosi kiva seurata.
  Nuo elikat näyttää ihan kesyiltä.

  VastaaPoista
 2. Uuni, hei. Kiva kun kommentoit :) Nämä blogikirjoitukset ovat nimeltään postauksia, entryjä, päreitä, lastuja... Ne muuten eivät ole blogeja, kuten hyvin laajasti julkisuudessa niitä nimitetään. Blogi on tämä koko juttu, siis esimerkiksi tämä Kylväjä-blogi.
  Ja kiitos noista rohkaisun sanoista myös. Katsotaan, jos vaikka arpaonni suosisi sinua elukoiden arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Ahaa. Ehkä olen lukenut liikaa dekkareita, kun siellä postaus on ihan muuta.
  No, kirjoituksia on ainakin sitten ollut tuntuvasti. Työtunteja on kulunut, iloa ja huolta asioiden jakamisesta. Kaunis kiitos.

  VastaaPoista
 4. Minttu, tervetuloa :)
  Sama Uuno, hyvä kun itsekin huomasit. Dekkarien postaamisesta tässä nyt tosiaankaan ei ole kyse.
  Kirjoituksia on yllättävän paljon. Vaikka tää viestintä taas nykyään näitä tehtailee, ajoittain täällä on ollut muitakin postaajia. Uuno, onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Olen miettinyt blogien harvaa kommentointia.Jos kirjoittaa teologisia tai poliittisia blogeja, kyllä kommentoijia löytyy. Joskus omassa blogissani olen kysynyt lukijoilta jotain, mutta harvoin saan vastauksia.Uskon, että tällä blogilla on paljon lukijoita joilla ei ole tapana kommentoida lukemaansa vaikka aiheista olisi mukava keskustella.No, en kyllä itsekään kommentoi joka kerran täällä käydessäni, joten mikäs olen toisia patistelemaan.

  VastaaPoista
 6. LL, on monia blogeja, joissa kommentoidaan paljon tiuhempaan – sellaisiakin joissa ei puhuta teologiaa, politiikkaa tai jotain muita kiistakysymyksiä. Pahaa pelkään, että olemme edelleen vähän blogiyhteisön laitamilla. Tämän blogin tilastoista näen, että täällä käydään, mutta useimmiten taidetaan tulla joko Googlen kautta tai Kylväjän omien sivujen kautta. Itse toivoisin, että blogaajat ja muut sosiaalisen median ihmiset linkittäisivät ja kävisivät täällä samaan tapaan kuin sinä, LL )

  Outi, maltahan. Lupasin, että ensi viikon alussa arvotaan. Pistä vain seinällesi vinkki, että käyvät täällä blogissa!

  VastaaPoista
 7. Kait kommentteja riittäisi, mutta aikaa kuluu istuessa netin ääressä ja tämä on virtuaalimaailmaa, vai onko?
  Tarkennuksiin, lisätietoihin, asiaoikaisuihin ja huumoripilkottamisiin tämä on hyvä.
  Kai on arkuuttakin kommentoida.
  Kässäblogeissa kiitellään kauniita töitä.
  Ollaanhan olemassa kaikki hyvin.?

  VastaaPoista
 8. PP, tavallaanhan tämän on tietenkin virtuaalimaailmaa, mutta on tämä myös eräänlainen yhteydenpidon kanava, mahdollisuus verkostoitua. Itselleni blogiyhteisön tuki ja kommentit olivat erittäin arvokkaita varsinkin siinä vaiheessa, kun freelancerina työskentelin pääasiassa omissa oloissani. Silloin blogiyhteisö kaikkine kavereineen korvasi pitkälti työyhteisön. Olen vuosien kuluessa tutustunut myös aivan reaalielämässä moneen kaveriin, jotka aiemmin tunsin vain netin yli.

  VastaaPoista
 9. Kommentointi blogeissa on selvästi vähentynyt. Arvonnan vuoksi en tällä(kään) kerralla kommentoi, vaan kertoakseni havaintoni.

  Meillä kannetaan entisiä tavaroita ulos, joten jos arpanonni suosii, nosta uusi kohdallani. Kiitos! Kierrätystä sekin. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 10. Liisa, olen itsekin tehnyt samantyyppisiä havaintoja muiden blogeista, vaikkakin esimerkiksi sinun blogissasi on uskollinen yleisö. Omat blogini ovat kärsineet jossain määrin hoidon puutteesta, kun ei ole liiennyt vapaata aikaa :(

  VastaaPoista
 11. Kirsi,
  Kuvagalleria on näennäinen. Suurin osa käynneistä tulee Google-hakujen kautta.

  VastaaPoista
 12. Liisa, sama juttu on muuten täällä: suurin osa kävijöistä tosiaan tulee googlaten paikalle. Vakiokävijöitä ei liene montaa.

  Muuten: muistinpa vasta tänään, että arvonta on edelleen suorittamatta. Huomenna tai ylihuomenna juttelen Onnettaren tai Onnen Pekan kanssa ja pistämme arvonnan pystyyn.

  VastaaPoista
 13. Arvonta on suoritettu. Otuksen on voittanut omakseen Uuno. Uuno, lähetätkö yhteystietosi niin postitamme sinulle otuksen. Tiedot voi lähettää osoitteeseen viestintaÄTkylvajaDOTfi

  VastaaPoista
 14. Otan yhteyttä kun muutakin asiaa kertyy, menee samalla postauksella! Kiitän ja kuittaan.

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)