keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Mitä tykkäätte dynaamisesta ulkoasusta?

Blogin ulkoasu on ainakin tilapäisesti muuttunut radikaalisti. Hyvä vai huono? Kertokaa mielipiteenne, kiitos.

8 kommenttia:

 1. Tässä on jokaiselle jotakin, mutta voiko jotenkin vaikuttaa siihen, mikä muoto ensinnä avautuu? Koneeni tarjoaa makasiinia, muta vaihtaisin sen toiseen.

  VastaaPoista
 2. Tämä vaatii useampia klikkauksia kuin entinen. Onko dynaamisuus sitä? Pari fb-tykkäystä jo näkyy, mutta sinne kuulumattomana laitan peukun alas. Sorry!

  VastaaPoista
 3. Pro, itse ainakin valitsin mieleiseni näkymän ja merkkasin sen kirjanmerkkeihin ja se antoi tehdä sen. Käyttökokemuksia otetaan vastaan edelleen...
  Liisa, niin tuo fb. twitter yms tykkäykset on niille plussaa, jotka siellä ovat, mutta muita ne asiat eivät innostane.
  Itseäni epäilyttää kovasti se, että pääsen liian vähän, ymmärtääkseni, hallinnoimaan kaikenlaisia lisähärpäkkeitä, mitä tänne on kertynyt. Erityisen paljon harmittaa, että tägipilvet ja rss-sisällöt eivät näy, ja että sivupalkin sisältö katoaa, samoin tägäykset, joilla postauksia on merkitty, joten katsotaanpa nyt. Jos Blogger pystyy kohtuunopeasti parempaan tai opin käyttämään tätä, niin jatkamme, muuten siirrymme takaisin muihin ulkoasuihin...

  VastaaPoista
 4. mitähän noi tägit tarkoittavat?
  Mutta kivan valoisalta näyttää, kiitos!
  Leena

  VastaaPoista
 5. No esimerkiksi täällä on olemassa tägi Mongolia ja tägi verkossa, tägi Bangladesh ja monia muitakin. Nämä eivät nyt näy käyttäjille ja se minua vähän harmittaa, sillä joku voi haluta selata aihepiirien mukaan, katsoa vähän, löytyykö samasta aihepiiristä muutakin...

  VastaaPoista
 6. Mä en vieläkään ymmärrä, mikä se on. Onko se joku kuvake tai linkki? Toi nettialan etabloitu ammattijargoni on mulle varsin tuntematonta - en liene ainoa - vaikka nettiä ahkerasti käytänkin.
  Leena

  VastaaPoista
 7. Olen aivan lumoutunut tästä dynaamisesta! Tämä blogi taitaa kuulua ihan ensimmäisiin rohkelikkoihin. Itse huomasin vasta pari päivää sitten tämän mahdollisuuden. Uutta ja erikoista on se, että lukija voi valita seitsemästä eri näkymästä. Siis lukija!

  Tägit (jos meinaat tunnisteita:) näyttäis tulevan tarjolle ainoastaan Flipcard-näkymässä: Label

  Minusta 'makasiini' sopii hyvin oletusnäkymäksi tässä blogissa, se ei ole niin hämmentävä kuin vaikkapa mosaiikki. Epäilemättä näin radikaali uutuus jakaa blogaajia kahteen: ihastujat ja ärsyyntyjät ;)

  VastaaPoista
 8. Leena, nyt sitä ei voi nähdä, kun nämä dynaamiset ulkoasut ovat käytössä :( Blogissa on ollut tägipilvi (jargonia, anteeksi), jossa on ollut sanoja. Tässä blogissa tägipilvi on ollut aakkojärjestyksessä ja sanojen koko on määräytynyt sen mukaan, minkä verran sisältöä kyseisestä aiheesta blogissa on ollut. Niinpä esimerkiksi Tapahtumat-sana on ollut yllättävän isolla, samoin Verkossa-sana. Isoja ovat olleet myös Bangladesh ja Mongolia, joissa Kylväjällä on mittavaa kehitysyhteistyötä. Tägipilvessä olevaa sanaa klikkaamalla käyttäjälle on avautunut näkymä, jossa aihetta koskevat postaukset (jargonia jälleen, anteeksi) ovat olleet tuoreimmasta vanhimpaan näytillä. Toivon, että tällaiset gadgetit (anteeksi jargon, niitä kannattaa googlailla niin löytyy parempia selityksiä) vielä ratkaistaan myös dynaamisten alkoasujen blogeissa. Odottelen edelleen...

  Marjattah, kiva kuulla rohkaisevaa palautetta. Kaikille ei tätä dynaamisuutta ainakaan vielä näemmä tarjoilla. Henkilökohtaisessa blogissani, mitä en jostain syystä ennätä päivittää kovin usein, yritin ottaa tarjottua mahdollisuutta käyttöön, mutta Blogger ilmoitti, että ei teille.
  Marjatta, kiitos tuosta arvokkaasta tägihuomiosta; sieltähän ne tosiaan löytyvätkin - eivät yhtä visuaalisina kuin aiemmissa lukoasuissa, mutta löytyvät kuitenkin. Loistavaa. Itse olen myös mieltynyt tuohon makasiininäkymään.
  Kylväjä-blogi on sen verran uusi tulokas ja sillä on sen verran vakiintumaton yleisö, että ei ole vaatinut kovinkaan suurta rohkeutta ottaa uutta näkymää käyttöön. Tähän blogiin suurin osa kävijöistä tulee Googlen kautta.

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)