tiistai 27. syyskuuta 2011

Sadonkorjuujuhlan satoa Burjatiassa


Ulan-Uden seurakunnassa vietettiin sunnuntaina 25.9. sadonkorjuujuhlaa. Perunat on nostettu maasta, tomaatit ja kurkut säilötty. Nyt voidaan rauhassa valmistautua talven tuloon. Kiitos Taivaan Isälle lahjoista ja maan antimista.

Seurakunta sai kerätä kypsää viljaa myös Taivaan aittoihin. Samana päivänä kastettiin neljä aikuista ja kaksi lasta ja yksi aikuinen konfirmoitiin. Sato on kypsynyt, on korjuun aika. Mutta vielä saamme kylvää uuttakin siementä. Kaksikielinen Vähä-katekismus on menossa painoon. Sen kautta on helppo oppia uskon perusteita ja yhtyä seurakunnan kanssa apostoliseen uskontunnustukseen. Erityisen tärkeä se on uusien sukupolvien kasvattamisessa kristilliseen elämäntapaan.

Juhlan kunniaksi seurakunnassa pidettiin pieni sadonkorjuukilpailu. Ensimmäinen palkinto meni Lenalle, joka oli askarrellut vesimelonista ja viinirypäleistä riikinkukon. Toisen palkinnon sai Marina kurpitsalla, jonka sisällä oli kanavihannesmuhennosta. Kolmannen sijan sai Anitan leipoma mustikkapiirakka.
AL, Ulan Ude

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)