perjantai 14. lokakuuta 2011

Työtä vähemmistöjen hyväksi

Viime päivinä olen valmistellut Kylväjän kehitysyhteistyöstä kertovaa kokonaisuutta. Erityisesti olen iloinnut siitä, miten monessa paikassa olemme saaneet palvella vähemmistöjä ja syrjään sysittyjä ihmisiä eri puolilla maailmaa työalueillamme.
Suurimmassa osassa kehitysyhteistyöhankkeistamme ensimmäiset hyödynsaajat ovat naisia ja lapsia. Työmme vammaisten ihmisten voimaannuttamiseksi ja heidän osallisuutensa vahvistamiseksi on ollut painopisteenä erityisesti Mongoliassa; sitä on myös tehty täydestä sydämestä Azerbaidzanin humanitaarisessa työssä. Mielenterveyspotilaat ovat monessa kohdemaassamme erityisen heikossa asemassa. Luvassa on siis tietoa merkittävästä mielenterveystyöstä Keski-Aasiassa.
Päihdeongelmista kärsiviä ihmisiä on niin Suomessa kuin muualla. Mongoliassa seurakuntaan kuuluu monia ihmisiä, joille alkoholiongelmat ovat tulleet kovin tutuiksi. Olemme vankiloissa niin ikään.

Tervetuloa mukaan työhön, joka vaikuttaa, jolla on merkitystä, ja johon ei ole tunkua. Tervetuloa sinne, on vähän toimijoita :)
Haku vuoden 2012 lähetyskurssille päättyy muuten jo maanantaina 17.10.11.
Tietoa avoimista työpaikoista ulokomailla ja sitä edeltävästä koulutuksesta löytyy Kylväjän kotisivulta. - kylvaja.fi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)