torstai 19. tammikuuta 2012

Itään päin eikun leppoisammaksi muuttuu

Lähetyksen kesäpäiviä vietetään ensi kesänä Imatralla. Olen parhaillaan matkalla toimikunnan kokoukseen. Junalla. Juna on suunnilleen aikataulussa. Junalla on hyvä mennä, kun kokouspaikalle on lyhyt kävelymatka asemalta. Tässä junassa oli varsin leppoisa kaveri aamukaffetta myymässä.
Ja aamukahvilla istuin sotaveteraanin kanssa, joka kertoi olleensa Imatran seudulla jatkosodan aikaan. Niin, Imatran päiviin antaa ominaisleimansa rajan läheisyys. Odotettavissa on ainakin venäjänkielisiä tilaisuuksia ja toiveissa lähempää yhteyttä Pietarin messiaanisen luterilaisen seurakunnan ihmisten kanssa, jos suunnitelmat nyt toteutuvat. Itse odotan tätä kaikkea innokkaasti.


Lähetyksen kesäpäivien teemana on vuonna 2012 Yhtä perhettä. Teema noudattelee Suomen Evankelisen Allianssin tämänvuotista teemaa Rakas perhe.
Taiteilija Hyatt Moore on ystävällisesti antanut kesäpäivien käyttöön hienon teoksensa The Last Supper with 12 Tribes. Mooren teos tuli tunnetuksi viimevuotisen World Evangelical Alliancen Kapkaupungin suurkokouksen yhteydessä; sieltä itsekin kuvan havaitsin. Kylväjän toimistopäällikkö Kari oli muuten siis koko suurkonferenssin toimistopäällikkönä Kapkaupungissa.

2 kommenttia:

  1. tää on hyvä ;D))) tunnelman voi aistia, 6h junan viemää...

    VastaaPoista
  2. Outi, mä lähdin seitsemältä kotoa ja olin perillä kymmeneltä alkavassa kokouksessa. Juuri sopiva aika siirtyä.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)