keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Vuoden kristillinen mediateko -tunnustus Hengellinen elämä kirkossa -hankkeelle

Kristillinen Medialiitto myönsi Vuoden kristillinen mediateko -palkinnon Hengellinen elämä verkossa -hankkeelle keskiviikkona 25. tammikuuta 2012.
Kristillinen Medialiitto toteaa perusteluissaan, että vuoden 2011 palkinnon saajaan liittyy paljon osaamista, monikielisyyttä ja kansainvälisyyttä. Hankkeessa on mukana ihmisiä, joilla on innostusta, näkemystä ja sitkeyttä, sanoi palkinnon saajan tänä vuonna valinnut Kristillisen Medialiiton puheenjohtaja Thorleif Johansson.
Hengellinen elämä verkossa (Hev) on evankelis-luterilaisen kirkon monivuotinen strateginen kärkihanke, joka on kehittää hengellistä verkkotyötä. Hanke on muun muassa kouluttanut lähes pari tuhatta seurakunnan työntekijää käyttämään verkkoa työssään sekä avustanut verkkokeskustelijoiden palkkaamisessa seurakuntiin.
Kristillisen Medialiiton vuonna 2005 perustama Vuoden kristillinen mediateko –tunnustus on luonteeltaan ekumeeninen. Se luovutetaan vuosittain tammikuun 25. päivänä, joka on vanhassa kristillisessä perinteessä apostoli Paavalin kääntymyksen muistopäivä. Päivä on myös kristittyjen ykseyden ekumeenisen rukousviikon päätöspäivä. Kristillisen Medialiiton edeltäjä on Kristillinen Radio- ja televisioliitto.
Kristillinen medialiitto on aiemmin palkinnut muun muassa kansanedustaja Päivi Räsäsen, Metallimessut ja Maata näkyvissä –festarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)