keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hyvä uudistus, rakas Blogger

Nyt on ikkunan oikeassa laidassa muutama hanikka, joista käyttäjä vihdoinkin pääsee esimerkiksi tilaamaan tän blogin, tarkastelemaan tunnisteita, pikapikaa Kylväjän muille sivuille ja vähitellen varmaan muutakin, kun meikäläinen taas terhakoituu toimintaan siitä ilosta, että palvelu on parantunut. Siis kiitoksia suunnittelijoille!

3 kommenttia:

 1. Olipas työlästä löytää tuo uutuus! Ajelin hiirellä oikeaa reunaa ja sieltähän se pilkahtikin piilostaan. Kaikkea ne keksii! Laila

  VastaaPoista
 2. Mukavalta näyttää. Mitähän tuo subscribe tarkoittaa? Muut kokeilin.

  VastaaPoista
 3. Laila, pitää antaa vähän haasteita :)
  PP, se tarkoittaa, että voit pyhtyä blogin tilaajaksi. Jos sinulla on Bloggerin tili, saat uudet postauksesi omaan lukuluetteloosi. Itse olen tilannut joitain blogeja omaan lukuluettelooni, on helpompi seurata kiinnostavia blogeja hyppelemättä paikasta toiseen.

  PP, on muitakin tapoja tilata uudet blogikirjoitukset (eli entryt). Voit esimerkiksi klikata osoiterivillä olevaa RSS-laatikkoa. Sitä kautta voit määritellä, että uudet tekstit tulevat joko sähköpostiisi tai syötteenlukijaasi tai mahdollisesti selaimesi kansioon... Kannattaa tutkia ajan kanssa, miten homma toimii. Kun sen oppii, toiminnasta saa paljon iloa.

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)