sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Hykerryttäviä monologeja, elämää suurempia juttuja ja pulinapajoja melkein naisten kesken :)

"...olen varma siitä, että hän kykenee varjelemaan sen, mikä on minun haltuuni uskottu, aina tulemisensa päivään asti." (aiheesta 2 Tim 1:10,12)

Kevään Naistenpäivät Raamattuopistolla (16.-18.3) uppoutui monin eri tavoin ja moni eri lahjoin asiaan, mikä tuntuu olevan välillä hämärän peitossa; se on Jumala, joka varjelee sen, minkä itsekunkin haltuun on uskonut: elämän, ajan, evankeliumin, erilaiset elämäntehtävät sanansa eteenpäin viemisen.

Eija Koskela aloitti päivät perjantai-iltana jakamalla naisille hyvin ainutlaatuisen Jumalan lahjan - oman elämänsä. Sonja Falkin loistava esitys ajasta ja sen käytöstä tai tuhlaamisesta antoi monta mielenkiintoista haastavaa näkökulmaa oman elämän ajankäyttöön, Anni Pitkäsen monipuoliset ja iholle tunkevat monologit yllättivät päivien vieraat ja Puhalaisen Liisa jakoi oman mielenkiintoisen ja innostavan elämänsä tarinan kaukana maailmalla. Tänään sunnuntaina Pekka Mäkipää jakoi vielä minulle luotetusta perinnöstä, iankaikkisesta elämästä Jeesuksessa Kristuksessa. Armopöytä oli myös katettuna klo. 11.00 messussa.


Upea poikabändi, PojatPojat, lauloi itsensä naisten sydämiin hykerryttävillä tulkinnoillaan.

Sonja jakoi monipuolisen ja hyvin henkilökohtaisen paketin Jumalan meille luottamista asioista ja haastoi vahvasti miettimään aikaa, jossa päivittäin itseämme kulutamme sekä ajankäyttöämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)