keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Keräys Etiopian kristittyjen hyväksi

Etiopia on yksi maailman köyhimmistä maista: elintasomittarilla mitaten se on maailman kuudenneksi köyhin maa. Kylväjä on toimintansa alusta lähtien tehnyt työtä Etiopiassa, viime aikoina erittäinkin eteläisen Etiopian kuivuudesta kärsivillä alueilla, vesiprojektin ja samalla seurakuntatyön parissa. Etiopiassa on maailman toiseksi suurin luterilainen kirkko, viisimiljoonainen Mekane Yesus -kirkko. Se on kasvava luterilainen kirkko.
Kuten Etiopia muutoinkin, sen luterilainen kirkko on köyhä. Kylväjä on toimintansa alusta saakka ollut työssä Etiopiassa ja tahtoo edelleen tukea  maan kristittyjä ja seurakuntia. Nyt keräämme rahoitusta moneen Mekane Yesus -kirkkoa tukevaan kohteeseen.
Kylväjän taloussivuilla on tietoa siitä, millaisia kohteita järjestömme budjetissa tänä vuonna on Etiopian kohdalla ja mihin keräystuotto nyt suunnataan. Mielenkiintoiset euromäärät selittyvät sillä, että tarve on alunperin laskettu Etiopian birreissä ja se on siitä muunnettu euroiksi.
Talousosasto päivittää keräystuottotietoa keräyssivulle, joten keräyksen edistymistä on hyvä seurata sieltä. Päivitystiheydestä ei itselläni ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa. Sivulta voi myös valita kohteen, johon tahtoo lahjoituksensa osoittaa.

Mikäli tavoite täyttyy jonkin kohteen osalta, yli menevä tuotto kohdennetaan niihin keräyksen tavoitteisiin, joita ei saavuteta. Jos keräys tuottaa yli tavoitteen, suuntaamme kertyneet varat Etiopian-työn budjetin kattamiseen. Tervetuloa mukaan ja tervetuloa levittämään viestiä keräyksestä netissä! Kylväjän Facebook-sivulla on myös tilapäivitys, jota voi jakaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)