torstai 26. huhtikuuta 2012

Lauluja lähetystyöstä

Aktiivinen joukko kokoontuu Vaasassa "Jeesus maailmalle" nimen alla vielä kerran tänä keväänä. Idyllisessä Vanhan Vaasan pappilassa on kahvit keitettynä 27.5.2012 klo 16:00. Kevään viimeisenä teemana on "lauluja lähetystyöstä". Ilta on musiikkipainoitteinen ja odotettavissa enimmäkseen yhteislauluja. Iltaa valmistellessa tarpeena on löytää ne parhaat laulut, jotka kertovat lähetystyöstä. Muutamia helmiä on jo löydetty. Mitä aiheeseen liittyviä lauluja haluasit kuulla tai laulaa? Mikä suosikkilaulu tähän aihepiiriin? Ehdotuksia kaivataan. Kenties voit osallistua ja laulaa mukana.

4 kommenttia:

 1. Tämä on hieno juttu!
  Itse en ehkä ole mukana, vaikka ei sitä varmasti tiiä. Jos sinne tulee tällaisia eläkeiän kynnyksellä olevia, joillekin voisi olla tuttu sellainen laulu kuin Maailman ääriin vie sanoma kallis...

  Ja toinen oman nuoruuteni kandidaatti on Vie vuorille tää viesti...

  Mutta, Jukka, kerro lisää tuostamukana laulamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän viikon vastausaika ole liian pitkä.

   Jokatapauksessa olemme toteuttamassa live lähetyksen netin välityksellä. Eli itse ohjelmaosuuden voi katsoa netin kautta osoitteesta http://www.http://bambuser.com/channel/JMV. Toivotaan, että nettiyhteydet 3G verkon kanssa pelaavat. Olemme testanneet tekniikan jo täällä lähetyspäässä.

   Kysessä on siis live lähetys, jota ei tallenneta jälkeenpäin katseltavaksi.

   Toivomme vielä lisää lauluehdotuksia.

   Poista
  2. "Ylitse kaikkien rajojen" olisi minun suosikkini.

   Poista
  3. Juuri sain laulut kasaan. "Ylitse kaikkien rajojen" on mukana. 8 eri nuottikirjaa oli lähteenä. Ei mikään helppo työmaa, kun joutuu karsimaan pois hyviä lauluja. Kaikki eivät vaan yksinkertaisti mahdu yhteen iltaan.

   Poista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)