maanantai 7. toukokuuta 2012

Kuulontutkimuslaitteisto lahjoitettiin Mongoliaan Arhangain vammaiskeskukseen


Kylväjän lähetit ovat juuri toimittaneet Mongoliaan perille Tuula Pullin (Rauman kuulontutkimus) Raumalta lahjoittaman kuulontutkimuslaitteiston, jota tullaan käyttämään Arhangain vammaiskeskuksen kuulovammaisten tutkimuksissa. Arhangain vammaiskeskus on osa Kylväjän toteuttamaa Vammaisten koulutus- ja kehityshanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen ulkoministeriön kanssa.
Arhangain vammaishanke kouluttaa kehitys-, kuulo-, yms. vammaisia sekä kehittää vammaisten yhdistyksiä, jotta ne voivat paremmin edistää vammaisten elämän laadun kohenemista. Koulutuskeskuksessa järjestetään mukautettua perusopetusta, ohjataan vammaisia ammatillisille kursseille sekä edistetään heidän työnsaantiaan. Keskeinen osa hanketta on myös yhteydenpito vammaisten perheisiin ja heidän kouluttamisensa sekä tukemisensa.
Oheisessa J. Rissasen kuvassa vammaishankkeen johtaja M. Anhtuja ottaa kuulontutkimuslaitteiston iloiten vastaan työaluevastaava Pentti Marttilalta ja Kylväjän Mongolian työn esimieheltä Joel Norrvikilta. M. Anhtuja sanoi, että laitteisto tulee todella tarpeeseen. Hän lähetti kaikille Mongolian lähetystyötä ja vammaishankketta tukeville sekä laitteiston lahjoittajalle Tuula Pullille suuret kiitokset ja terveiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)