keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kansanlähetyspäivät Pieksämäellä - teemana Raamatun Valossa


Valtakunnallisille Kansanlähetyspäiville Pieksämäelle 6.-8.7.2012 odotetaan 8000 osallistujaa.
Juhlien päätapahtumat ovat Pieksämäen jäähallissa. 
Kansanlähetys on yksi evankelisluterilaisen kirkon virallisista lähetysjärjestöistä. Sillä on 76 lähetystyöntekijää 12 työalueella. Sunnuntaina 8.7. klo 13 alkavassa juhlassa piispa Jari Jolkkonen siunaa tehtäväänsä kuusi uutta lähettiä. Lisäksi matkaan siunataan suuri joukko työalueilleen uusille työkausille palaavia lähettejä.
Nuorten kanava toteutetaan leirimuotoisena Pieksämäen Uuden kirkon tiloissa. Raamattuopetuksen, rukouksen ja monipuolisen musiikin lisäksi nuoret tutustuvat toisiinsa erilaisten pelien avulla.

Kansanlähetyspäivillä on paljon musiikkia. Housebandinä kuullaan pieksämäkeläistä Gospel-Äijät & Lady -ryhmää. Missioilloissa esiintyvillä Jaana Pölläsellä (6.7.) ja Hanna Ekolalla (7.7.) on myös konsertit iltatilaisuuksien jälkeen. Suurin esiintyjäryhmä on kuopiolainen Zipporim-kuoro, joka esittää israelilaista musiikkia. Heidän konserttinsa on jäähallissa la 7.7. klo 14.00.
Ulkomaisena vierailijana pastori Jesef Ben Zvi tuo terveisiä messiaanisilta juutalaisilta Jerusalemista. Hän korostaa, että sanoma pelastuksesta meille kerrotaan jo Raamatun alkulehdillä. Se on sama juutalaisille ja ei-juutalaisille. Jumala rakastaa meitä kaikkia, ei ole merkitystä ketä tai millaisia olemme.
Lähde: Kansanlähetys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)