lauantai 23. helmikuuta 2013

Kylväjän urheiluleiri


Kylväjän urheiluleiri järjestettiin Kisakallion Urheiluopistolla 20.-22.2.2013 Kisakallion sporttitalkoiden yhteydessä. Koko leirillä oli noin 100 osallistujaa, joista 18 oli Kylväjän porukkaa. Kyseessä oli urheiluleiri jossa kaiken ikäiset voivat olla mukana, koska ohjelmaa oli vanhemmille ja lapsille erikseen. Kisakallion upeissa puitteissa ja maisemissa oli tarjolla ulko ja sisäliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Aikuisten ohjelmaan kuului mm. kuntonyrkkeilyä, kahvakuulaharjoituksia, balletonea, joogaa, lumikenkäilyä, curlingia ja kuntotestit. Lapsilla taas oli ohjelmassa mm. erilaisia tiimitehtäviä ja leikkejä, pulkkailua, lumiveistoksia, junnucurlingia ja parkouria. Tämän lisäksi oli muksula jonne pienimpiä voi jättää hoitoon. Koko perheen ohjelmaan kuului mm. rantasaunat, pulahdus avantoon, illanviettoa suurkodalla, wuufailua, jääpelejä ja tietysti yhdessäoloa herkullisten aterioiden äärellä.

Tämän lisäksi kahtena iltana hiljennyttiin Raamatun äärellä jolloin pohdittiin lähetystyön haasteista, kuinka meidän tulisi antaa Jumalan johdattaa meitä elämässämme, kuinka voimme luottaa ja turvautua Jumalaan vaikeinakin aikoina ja ennen kaikkea kuinka meillä on oikeus odottaa suuria Jumalalta elämässämme.

Leirin aikana kaikki sai rentoutua hienoissa tiloissa, nauttia liikunnasta ja hiljentyä Rammatun äärellä. Koko leiristä jäi siis hyvä olo. Kiitoksia kaikille osallistujille!

1 kommentti:

  1. Niko, kiitos tästä pienestä väläyksestä :) Ja kiitos, että olet vielä ihan lähtemisen kynnyksellä ollut remmissä järjestämässä tällaista hienoa juttua.

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)