torstai 28. maaliskuuta 2013

Operaatio Karvapallo Limingasta maailman ääriin

Karvapallo Bangladeshin-vierailulla.
Limingasta tuli viesti nuorisotyönohjaaja Kirsi Junnonaholta. Nän pitää seurakunnassa lähetys- ja kansainvälisyysaiheista kerhoa. Kerhossa käynnistettiin operaatio "Karvapallo".

– Kerholaiset tekivät huovuttamalla maskotin, jonka nimesivät Karvapalloksi. Karvapallon mukaan kirjoitimme kirjeen, joka laminoitiin ja laitettiin kirjekuoreen Karvapallon kanssa. Kirje lähetettiin sitten ensimmäiseksi oman seurakuntamme nimikkoläheteille, Typöille Etu-Aasiaan. Karvapallon kirjeessä on toive, että jokainen sen vastaanottanut lähetti kuvaa Karvapallon jossain työalueellensa ominaisella paikalla ja lähettää kuvan minun s-postiosoitteeseeni. Kuvan mukana olemme pyytäneet kertomaan lähetystyöstä kyseisessä maassa sekä siitä, millaisia leikkejä lapset siellä leikkivät, Kirsi Junnonaho kertoo.

– Karvapallo on matkannut Etu-Aasiasta Japaniin, sieltä Siperiaan ja viimeiseksi Bangladeshiin. Minne seuraavaksi, sitä odotamme jännityksellä! Kirjeet on luettu yhdessä kerhossa ja kerhokerran aiheena on ollut se maa, josta kirje on tullut. On ollut hienoa huomata, miten lähetit ovat ottaneet tämän jutun tosissaan ja olemme saaneet monia kivoja kuvia ja kuulumisia. Olemme oppineet uutta, mutta myös todenneet, että lapset ovat aika samanlaisia kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)