sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tervetuloa. Ja pyydämme levittämään sanaa

Viikkoa ennen juhannusta pidetään Kauniaisissa, Suomen Raamattuopistolla, Lähetyksen kesäpäivät. Tapahtuma on Lähetysyhdistys Kylväjän, Suomen Raamattuopiston ja Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhteinen kesätapahtuma. Siis tulkaa kaikki Lähetyksen kesäpäiville Kauniaisiin.
Tuokaa ystävä tullessanne.
Tavoitteemme on tuplata Kesäpäivien kävijämäärä. Se käy yksinkertaisesti, jos jokainen tuo yhden uuden ihmisen tullessaan.
Pyydämme myös lvittämään kutsua sosiaalisen median kautta, jakamaan tapahtumaa kutsumalla Kylväjän Favebook-sivun tapahtumaan omia kavereita, jakamaan ohessa oleva bloginappi omassa blogissanne ja linkkaamalla se Kesäpäivien sivustolle http://kesapaivat.blogspot.fi/
Ja rakkaus on kekseliäs. Kutsukaa lähetyksestä kiinnostuneita. Kutsukaa myös ennakkoluuloisia, katsomaan ja kuuntelemaan; lääke väärään tietoon saattaa olla oikea tieto. Kutsukaa niitä, jotka tahtovat laulaa yhdessä. Kutsukaa niitä, jotka tahtovat puhua englantia tai vieläkin eksoottisempia kieliä. Kutsukaa yksinäisiä, kutsukaa niitä, joilla ei ole, kenen puolesta rukoilla. Kutsukaa myös niitä, jotka tahtoisivat tehdä jotain hyödyllistä, heitä voi kutsua myös mukaan tapahtuman vapaaehtoistyöhön.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)