torstai 13. kesäkuuta 2013

Teltta on pystytetty. Tervetuloa juhliin

Riksakatos houkuttelee valokuvanottoon...


Lähetyksen kesäpäivät alkavat nyt perjantaina klo 13 Kylväjän perinteen mukaisesti kahvilla. Tapahtuman johtaja pastori Jarmo Mäki-Mikola toivottaa kaikki lähetyksen ystävät sydämellisesti tervetulleiksi
Jurtta on kesäpäivien kestosuosikki.
Raamattuopistolle Kauniaisiin.
Tapahtumassa toivomme saavamme hengellistä ravintoa Jumalan sanasta ja kristittyjen yhteydestä. Ennen kaikkea olemme mukana siunaamassa niitä neljää työalueelle lähtevää lähettiä, jotka piispa Tapio Luoma siunaa lähetystyöntekijöiksi ja iloitsemme, kun saamme siunata sen suuren joukon, joka palaa töihin lomien jälkeen.

Kolme kesäpäivien aihetta käsittelevää raamattutuntia muodostavat tapahtuman rungon. Ensimmäinen raamattutunti on perjantaina, toinen lauantaiaamuna ja kolmas sunnuntaiaamuna.

1 kommentti:

  1. Tervetuloa myös lasten- ja nuorten kesäpäivien ohjelmaan; jos valmistelu ja suunnittelu on näin hauskaa ja jännittävää, mitä onkaan itse toteutus! Ohjelmaan käytettävä materiaalikin on taas spesialerikoista; toin eilen juhlapaikalle mm. säkillisen kenkiä, kasapäin kertakäyttömukeja, kuminauhaa ja jalkapallon, 3 pussillista lampaannikamia ja valtavan laskuvarjokankaan. Ja kaikenaikaa suuntaamme ohjelmissamme katseen ennalta suunniteltuun ja valmistettuun Pelastustiehen. Huippua!

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)