sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Nimikkoseurakunta järjesti Hilkka Harekselle mitalikahvit

Munkkivuoren seurakuntatalon sokkeloinen sali täyttyi Hilkka Hareksen kanssa iloitsevasta juhlaväestä.
Helsingin Munkkiniemen seurakunta järjesti pitkäaikaiselle nimikkolähetilleen Hilkka Harekselle mitalikahvit sen kunniaksi, että Hilkka sai alkukesästä merkittävän kansainvälisen tunnustuksen tärkeästä työstään Etiopiassa. Florence Nightingale -mitali on korkein kansainvälinen tunnustus, mikä hoitoalalta myönnetään ja Hilkka Hares oli 22. suomalainen mitalin saaja mitalin runsaan sadan vuoden historiassa.
Mitalikahveilla oli mukana seurakunnan nykyisiä ja aiempi työntekijöitä suuri joukko, samoin lukuisia työtovereita Hilkka Hareksen 40-vuotiselta uralta, sekä oman järjestön Kylväjän piiristä että toisista kirkon läheteysjärjestöistä. Puheenvuoron käytti muun muassa emeritakirkkoherra Silja Forsberg, joka muistutti siitä, että myös Hilkan vanhemmat olivat rukouksin kannattelemassa Hilkkaa tämän töissä.
Tilaisuudessa kävi hyvin ilmi, miten läheiset suhteet esimerkiksi Oulunkylän seurakunnassa 60-70-lukujen vaihteessa oli eri järjestöjen kautta lähteneillä lähetystyöntekijöillä, ja miten nämä suhteet ovat lämpimät edelleenkin. Muun muassa Seija-Liisa Kyrönseppä käytti tilaisuudessa lämpöisen ja hauskan puheenvuoron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)