tiistai 14. tammikuuta 2014

Kylväjä mukana Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivillä

Tilaisuuksien aikana työntekijöillä on aikaa jutella keskenään, tauoilla standillä syntyy kuhinaa. Kuva: Raija Hämynen.
Jyväskylässä on parhaillaan koolla suuri joukko luterilaisen kirkon lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä. Kylväjä osallituu tapahtumaan omalla näyttelystandillään.
Kylväjän väki toivottaa kaikki neukkarien osanottajat sydämellisesti tervetulleiksi standilleen ja etsimään yhdessä innoitusta lähetystyölle. Meillä on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyölle myös uusia työkaluja juhlavuoden kunniaksi. Neuvottelupäivät.

2 kommenttia:

  1. hieno päivä! hurrrrjan monta ihanaa tapaamista takana ja monenmonituista Kylväjä-esittelyä pidetty upeille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville seurakunnan työntekijöille. Kerroimme seurakuntiin, lähetysihteereille lähetetyistä Kylväjän 40v-juhlavuoden perhepaketista. Se sisältää perheille ja nuorille suunnattua lähetyskasvatusmateriaalia. Jaoimme vielä nuorten videota ja paperinukke-jurttakoti-askartelua kaikille halukkaille ja niitähän riitti. Useat PalaMaailmalta -lähetyskaupan tuotteet vaihtoivat myös omistajaa; tänään meni mm. mongolialaiset kippurakärkiset villatossut, mohair-huivi, upea nahkasalkku, pari meksikolaista täysvillaista bonchoa ja monta pientä ilontuojaesinettä kaukaa maailmalta. Huomenna taas tavataan!

    VastaaPoista
  2. meidät löytää myös täältä:
    Twitter: kylvaja_74
    Instagram: _kylvaja

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)