perjantai 4. huhtikuuta 2014

PKinternational Ateenassa
Istanbulin kuukausi jäi taakse, toinen Ateenassa vielä edessä. Huikea kuukausi luterilaisen kirkon palvelutehtävissä on jäänyt elämään matkalaisten sydämiin ja lämminhenkiset ihmiset rukouksiin. Ja niinhän se on, että vasta paljon myöhemmin, aikojen päästä voi elämässä nähdä tämän koetun ajan todellisen arvon.

Kuinkahan monelle kukkulalle on reilun kuukauden aikana kiivetty, pyörän kanssa ja ilman, jalat hapoilla, henki pihisten, hiki valuen, mutta kesken ei voinut jättää, kärsivällisesti askelaskeleelta eteenpäin, huipulle oli päästävä. Ja joka kerta, mikä mieletön onnenhuuma on täyttänyt pienen ihmisen silmiä hivelevien maailman maisemien edessä. Hetken henkeä haukkoen alkaa ymmärtää, miten tärkeää on nähdä kärsivällisesti vaivaa sen eteen, mikä on tärkeää. Pian alkaa työmme Helping Hands pakolaiskeskuksen hommissa, mikä tietää vaivannäköä ja kärsivällisyyttä, mutta varmasti myös monella tavoin onnentunteita ja iloa.

”Jumalamme ja Isämme edessä me lakkaamatta muistelemme sitä, kuinka usko on saanut teidät toimimaan ja rakkaus näkemään vaivaa ja kuinka kärsivällisesti te panette toivonne Herraamme Jeesukseen. 1.Tess. 1:3

Voit liittyä seuraamme Omassa blogissamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)