sunnuntai 31. toukokuuta 20152 kommenttia:

 1. On ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla.

  Nettiradiot ovat ja pysyvät vaiti lähetysaikoina. :((

  Voisiko ensi vuonna suoratoistolähetyksiä etukäteen testata, niin että kuulijat voisivat halutessaan etukäteen olla kuulolla, ja ongelmat voisi ratkaista etukäteen?

  Tai voisiko koko juhlien ajan olla puh.nro, jossa olisi tekninen tuki auttamassa.

  Nytkin olen kokeillut kymmeniä kertoja, molemmilla tarjotuoilla soittimilla (jotka jo onneksi olivat koneella), kolmella eri selaimella, adblockit on poistettu, nettiradio-URLit on kirjoitettu kymmeniä kertoja, soitinten ohteet ja MS-ohjeet luettu ja kokeiltu.... Ei pihaustakaan.

  Ja on tarkastettu radioitavien ohjelmien aikataulut. Eikä pihaustakaan.

  Voisiko ohjelmat saada myös ladattavina tiedostoina nettiin, Kylväjän kotisivuille jälkikäteen??
  Että ne voisi edes sieltä kuulla, kun ei tuo suoratoisto näköjään kaikille toista.

  Mutta ensi vuonna atk-tuki puhelimen ääreen Kylväjän päivien ajaksi; PLIIIS. Vaikkei hänkään osaisi neuvoa toimivaa konstia, niin selviäisi edes, jos on turha tuhlata aikaa ja energiaa konstin epätoivoiseen etsimiseen. Tälläisesta ei jää kuin turhautunut ja paha mieli. :(((

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentoinnista, anonyymi kommentoija, tänä aamuna tosiaan radio vaikeni. Olisi muuten mukava, jos kommentit kuitenkin tulevat nimellä tai vakiintuneella nimimerkillä.
  Emme ole kovin suureen ääneen mainostaneet tätä nettiradiota, koska siinä on ollut enemmän ja vähemmän ongelmia takavuosinakin.
  Raamattuopetukset ja lähetysjohtajan puheenvuoro ovat tapahtuman jälkeen tarjolla aiempien vuosien tapaan Kylväjän netissä. Kesäpäiväsisältö on lähinnä kesäpäiväblogissa, tämä Kylväjä-blogi keskittyy enemmän työalueitten asioihin.
  Kylväjän YouTube-kanavalta voi kuunnella aiempienkin vuosien raamattuopetuksia. Kylväjän Facebook-sivuilta löytyy vihjeitä julkaistuista jutuista ja puheista niin ikään.

  VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)